Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Αποκατατάσταση της αλήθειας για Γ.Παπαδόπουλο – Απάντηση σε ψευδή ελεεινά άρθρα Αμερικανών!

21 Απρ, 17:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Πόλεμος των Έξι Ημερών, συνέβη ένα μήνα σχεδόν μετά την επιβολή Δικτατορίας στην Ελλάδα, το 1967.

Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ, συνέβη ένα μήνα πριν την ανατροπή του Γ. Παπαδόπουλου από τον Δ. Ιωαννίδη, το 1973.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη Βικιπαίδεια και να δείτε τι λέει στο όνομα Γεωργιος Παπαδόπουλος.

Σχόλια:

Γι’αυτο οι Αμερικανοεβραίοι, οι μασονοι στρατηγοι και ο γλύξμπουργκ σχεδίαζαν το πραξικοπημα τους για τον Μαιο, για να συμπεσει ομαλα με τον πολεμο των 6 ημερών που ξεκίνησε αρχές Ιουνίου (στις 5 Ιουνίου με επίθεση των Ισραηλινών!!).. Ο Παπαδόπουλος μπήκε σφήνα ενα μήνα νωρίτερα (Απρίλιο) και τους γάμησε τα σχέδια λέγοντας ΟΧΙ για βοήθεια προς τους εβραίους μέσω αερογέφυρας του ΝΑΤΟ μέσω Ελλάδος.. Ενώ με το Γιομ Κιπουρ φρόντισαν να ρίξουν τον Παπαδοπουλο και τον Μαρκεζίνη γιατί αυτοί οι 2 ξαναείπαν ΟΧΙ για βοήθεια στο Γιομ Κιπουρ υπερ των εβραίων, αλλά και αργότερα άλλοι στρατιωτικοί πιστοί στον Παπαδόπουλο, ΠΑΛΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ και έτσι αποφεύχθηκε ο αρμαγεδδώνας του 1975 που προφήτευαν(διάβαζε: προγραμμάτιζαν) τα σιωνιστικά επιτελεία των «μαρτύρων του ιεχωβά» (ως οργάνωση ιδρυθείσα από την υπερστοά BNAI BERITH ή OLAM BERITH ή Στοά Μεγάλης Δρυός Νέας Υόρκης), με αφορμή τους συμπαιγνιακούς αραβοισραηλινούς πολέμους.

Αυτά τα ΟΧΙ πιστεύουμε ότι ήταν πιο σημαντικά από το ΟΧΙ του Μεταξά, λόγω ότι αποφεύχθηκε η κλιμάκωση στον τερματικό «Αρμαγεδδώνα» του 1975, αλλά δεν γιορτάζονται… αντίθετα αυτοί που τα είπαν σάπισαν στη φυλακή ή περιθοριοποιήθηκαν ως φασίστες, όπως και ο Μεταξάς με το πρώτο ΟΧΙ (!!!)…

Οι νεοψευδέλληνες έιναι καταρραμένοι από τον Θεό λόγω αχαριστίας και αδιακρισίας αλλά και οι αμερικάνοι απέναντι στον Παπαδόπουλο και Μαρκεζίνη.

Πρώην αμερικανός πρέσβης:»Διαπράξαμε σοβαρά σφάλματα στην Αθήνα».

Την αθέατη όψη της αμερικανικής πρεσβείας στο κρίσιμο μεταίχμιο πριν και μετά την επιβολή της χούντας των συνταγματαρχών, φωτίζει ο πρώην πρεσβευτής Ρόμπερτ Κήλυ στο βιβλίο του «Η αμερικανική πρεσβεία και η κατάρρευση της δημοκρατίας στην Ελλάδα,1966-1969», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Πατάκη.

Από τους λίγους αμερικανούς που γνώρισαν σε βάθος την ελληνική πραγματικότητα,(αφού είχε ζήσει στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, πριν από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς υπηρετούσε ως διπλωμάτης ο πατέρας του, αλλά και μετά ο ίδιος ως πρεσβευτής το 1985-1989) αφηγείται, κρίνει και επικρίνει τα συμβαίνοντα στο προσκήνιο, αλλά και τα τεκταινόμενα πίσω από τους τοίχους της υπηρεσίας του.

Στις 431 σελίδες του βιβλίου, το οποίο εμπλουτίζεται με αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του Στεϊτ Ντιπάρτμεντ, ο συγγραφέας, συνταξιούχος πια, βγάζει στη φόρα τις διαφωνίες που είχε με την επίσημη πολιτική της χώρας του, η οποία-όπως ο ίδιος τονίζει- στήριζε το Παλάτι, την ΕΡΕ (Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση), τους Αποστάτες και τους πραξικοπηματίες, εις βάρος όχι μόνο της κεντροαριστεράς του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και εις βάρος των μακροπρόθεσμων αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή:«Έχω την έντονη αίσθηση ότι διαπράξαμε σοβαρά σφάλματα στην Αθήνα εκείνη την περίοδο» υπογραμμίζει στον πρόλογό του.

Στο βιβλίο υπάρχουν πάμπολλες αναφορές για την παρέμβαση των αμερικανών πρεσβευτών και σταθμαρχών της CIA με στόχο τη συγκρότηση κυβερνήσεων αρεστών στην Ουάσινγκτον, στο πλαίσιο του Ψυχρού Πολέμου προς ανάσχεση του λεγόμενου «κομμουνιστικού κινδύνου». 

 Μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο ζωντανεύουν την περιπέτεια της Ελλάδας:

-«Γνωρίζαμε τη διάταξη μάχης του ελληνικού στρατού καθώς εμείς τον εξοπλίζαμε. Για να βρούμε ποιο στρατιωτικό εξοπλισμό παρέτασσαν οι ελληνικές δυνάμεις , το μόνο που χρειαζόταν να κάνουμε, ήταν να εξετάσουμε τα δικά μας κατάστιχα πωλήσεων».

-«Η ομάδα των αποστατών κεντροδεξιών πολιτικών που βρισκόταν τότε στην κυβέρνηση ήταν,πρακτικά, δημιούργημα της CIA.Οι σχέσεις της CIA με την Ένωση Κέντρου και γενικά οποιοσδήποτε βρισκόταν αριστερότερα του Γεωργίου Παπανδρέου-δηλαδή το μισό περίπου του ελληνικού λαού-θεωρούνταν εχθρός που του έπρεπε μονάχα ο αφανισμός».

-«Όντας σε απόγνωση για το ποιοι ήταν οι πραξικοπηματίες, στραφήκαμε στο σταθμό της CIA για πληροφορίες.Ο δεύτερος στην ιεραρχία αξιωματούχος της CIA μας έδειξε με υπερηφάνεια μία αναφορά από τον Ιανουάριο του 1967, η οποία, αν και σύντομη και όχι και πολύ διαφωτιστική, πράγματι προσδιόριζε μία ομάδα αξιωματικών του στρατού που σχεδίαζαν ένα πραξικόπημα, και κάποιος συνταγματάρχης Παπαδόπουλος ήταν πρώτος στη λίστα».

-«Μία μοίρα του Έκτου Στόλου βρισκόταν τότε σε ελληνικά ύδατα. Είχε έρθει εκεί μία μέρα μετά το πραξικόπημα, ως αποτέλεσμα του αιτήματος που υπέβαλε ο βασιλιάς στις 21 Απριλίου, όταν, φοβούμενος για τη ζωή του, ζήτησε μια πιθανή επιχείρηση απομάκρυνσης του ίδιου και της οικογένειάς του».

-««Ο κόσμος συχνά ρωτάει, πόσο Αμερικανός και πόσο Έλληνας ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου; Παρά τις δύο δεκαετίες που έμεινε στην Αμερική, ο Ανδρέας στην ουσία παρέμεινε Έλληνας. Πιο πολύ έμοιαζε με προσωρινό κάτοικο που είχε ζήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Μέσα από τις μαρτυρίες, τα στιγμιότυπα, τα ντοκουμέντα, τα περιστατικά, τις γκάφες, τις κρίσεις, τα επιχειρήματα αλλά και τη σκιαγράφηση της προσωπικότητας των αμερικανών διπλωματών στην Αθήνα -με τα προσόντα και τις ψυχώσεις τους- αναδύεται ο παλιός κόσμος της αντιπαράθεσης των δύο υπερδυνάμεων σε μία χώρα με κρίσιμη στρατηγική σημασία, που αντιμετωπίσθηκε από τη Ουάσινγκτον ως Ευρωπαϊκή μπανανία. Στάση που είχε ως επακόλουθο την έκρηξη του ελληνικού αντιαμερικανισμού. Αυτόν τον αντιαμερικανισμό πάσχιζε να αποτρέψει, με την ευέλικτη πολιτική του, ο μειλίχιος διπλωμάτης Ρόμπερτ Κήλυ, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα της κεντροαριστεράς να κυβερνήσει, εφ’ όσον το ήθελε ο ελληνικός λαός.

Κώστας Μαρδάς

http://www.onalert.gr

Να παψουν λοιπόν οι αμερικανοι να σπερνουν ψεύδη όπως στο παραπάνω θέμα. Με αυτό το πουστικο άρθρο πάνε να βγάλουν «λάδι» τον εβραίο καταστροφέα της Ελλάδος Ανδρέα Παπανδρέου-Μινέϊκο και συνάμα να πείσουν τους έλληνες ότι εφόσον ο «μπαμπάς» ήταν «έντιμος» και …«σωστός» έτσι είναι τάχα και ο γιος. Αυτό σημαίνει ότι οι αρχιραββινοι «Βαρουχ» των «ΗΠΑ» προωθούν τον Παπανδρέου και πάνε ολοταχώς για υλοποίηση το σχέδιο του «Αρμαγεδδωνα». Επίσης ρίχνουν μελάνη συσκοτίσεως όσο αφορά τον Παπαδόπουλο και λένε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν στημένος τάχα από αυτούς. Αισχρό ψεύδος. Η αλήθεια είναι ότι ο Παπαδόπουλος έσωσε και τους αμερικανούς και τις οικογένειες τους όταν διάλυσε τα σχέδια των αρχιραββινων για ανάφλεξη τους παγκοσμίου πολέμου ήτοι «Αρμαγεδδωνα».

Και αν είναι αλήθεια αυτά που γράφουν σήμερα οι αμερικανοί (διάβαζε: αρχιραββινοι) ότι αυτοί βαλαν τον Παπαδόπουλο να κάνει το πραξικόπημα, τότε γιατί λίγους μήνες μετά το πραξικόπημα όπου ο «βασιλιάς» ο Κωνσταντίνος ήταν στην Νέα Υόρκη στους ναυτικούς αγώνες στην επιστροφή του για Ελλάδα, ο αμερικανικός πύργος έλεγχου κάλεσε τον Αρχιπιλοτο της Ολυμπιακής Ιωαννίδη και του μετέδωσε μήνυμα της αμερικανικής κυβερνήσεως προς «βασιλιά» Κωνσταντίνο να οργανώσει ανατροπή του Παπαδόπουλου κατεπειγόντως; Πως είναι δυνατόν οι αμερικανοί τον Απρίλιο του 1967 να «βάζουν» τον Παπαδόπουλο «δικτάτορα» και 2-3 μήνες μετά να θέλουν να τον κατεβάσουν;

Ο Παπαδόπουλος ήταν Συνταγματάρχης της ΚΥΠ και γνώριζε πολύ καλά για το τι έπρεπε να πράξει και τους την έφερε. Και έτσι εξηγούνται όλα. Γνώριζε ότι οι αμερικανοί ετοίμαζαν πραξικόπημα με τον Εσσερμαν και μπήκε σφήνα ένα μήνα πριν το πραξικόπημα που ετοίμαζαν οι ίδιοι οι αμερικανοί με τους συμπαιγνιακους μασόνους εβραίους στρατηγούς και βασιλιάδες. Άρα ο Παπαδόπουλος δεν είχε σκοπό να κάνει πραξικόπημα αλλά αντιθέτως μπήκε σφήνα και έπραξε πατριωτικά υπέρ της Ελλάδος και δεν άφησε να πέσει η Ελλάδα σε εβραιομασονικα χέρια. (διότι αντίθετα με την εβραιομασονική σημερινή ολομέλεια της βουλής η τότε κυβέρνηση του Παπαδόπουλου δεν είχε κανέναν μασόνο, και μόνο 8 μασόνοι είχαν δυεισδύσει στην αρχική ομάδα των 400ων της επαναστάσεως, εν αγοία του Παπαδόπουλου). Μάλιστα στην αμερικανική πρεσβεία την νύχτα του πραξικοπήματος είχε γίνει χαμός από την «σφήνα» του Παπαδόπουλου και έτρεχαν σαν τα μυρμήγκια οι Αμερικανοί με αυτό που έπαθαν. Εύλογος ο πανικός τους *ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ* *LOST CONTROL*. Αυτά τα γνωρίζουν σήμερα οι απατεώνες προδότες δημοσιογράφοι και κωφεύουν, όπως το ίδιο κωφεύουν και οι μασόνοι στρατηγοί και πολιτικοί και οι ελληνοεβραιοι πολιτικοί. Και για τον λόγο αυτό επειδή τους διέλυσε τα σχέδια, έπρεπε να πεθάνει ο Παπαδόπουλος. Έπρεπε να πεθάνει όπως είχαν πεθάνει και φυλακιστεί οι ήρωες του 1821. Διότι ο Παπαδόπουλος ήταν ΜΑΧΙΜΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και δεν παραδόθηκε στους Γερμανούς αλλά συνέχισε να πολεμούσε στην μέση ανατολή και όχι όπως οι προδότες Α/ΓΕΕΘΑ – Α/ΓΕΣ – Α/ΓΕΑ – Α/ΓΕΝ, Φραγκος Φραγκουλης, Κλοκοζας, Γιάνγκος, Ελευσινιωτης με τα κούφια και άνευ αντικρίσματος παράσημα και γαλόνια προδοσίας. Ο Παπαδόπουλος δεν ήταν προδότης όπως τα ως άνω παρασημοφορημένα ελεεινά παλιοκαθαρματα οι οποίοι πατούν πάνω σε τάφους ελλήνων ηρώων στους οποίους χρωστούν και αυτοί το ότι σήμερα ζουν, αλλά ήταν μάχιμος.

Ο Παπαδόπουλος 2 φορές γλίτωσε από παγκόσμιο πόλεμο και τους πουστηδες τους αμερικανούς και γλίτωσε την ζωή και αυτών που σήμερα γράφουν όλα αυτά τα ψεύδη. Σε αυτόν χρεωστάει η Αμερική σήμερα που δεν έγινε πυρηνική στάχτη από ρωσικούς πυρηνικούς πυραύλους. Και δεν υπάρχει χειρότερο πραμα από αυτό που κάνουν σήμερα οι αμερικανοί, αντί να ευχαριστούν Παπαδόπουλο που έσωσε 300.000.000 αμερικανούς από πυρηνικό πόλεμο, αυτοί αντιθέτως αποπειρώνται σήμερα να τον διαβάλλουν μετά θάνατον και να ρίξουν μελάνη και ψευδείς κατηγορίες πάνω στο έργο του ότι τάχα αυτοί τον είχαν διορίσει «δικτάτορα» της Ελλάδος.

Σε ότι αφορά το ελληνικό ελεεινό πουσταριο και πουταναριο των ελλήνων μασόνων στρατηγών και των ελληνοεβραιων πολιτικών, αυτό που διαπράττουν, ήτοι τα ψεύδη που γράφουν εναντίον του Παπαδόπουλου, είναι το χειρότερο αμάρτημα που μπορούν να διαπράξουν ενώπιων Θεού και έχουν την κατάρα του Θεού διότι τον κατηγόρησαν και τον εξύβρισαν και άφησαν να πεθάνει στην φυλακή ο άνθρωπος που τους έσωσε την ζωή από πυρηνικό πόλεμο ενώ παράλληλα με την ομάδα Μαρκεζίνη ανάστησε την οικονομία της Ελλάδος για να αφήσει ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ(!!!) το οποίο κατόπιν εκμεταλεύτηκε και καταλήστευσε ο ελεεινός Παπανδρέου-Μινεϊκο και η αρχόσχολη ληστρική συμμορία του τεμπελόσκηλων και κομματοσκυλων του δημοσίου, με κατάλληξη το σημερινό κατάντημα χρεωκοπίας και παρακμής της χώρας. Και αυτή την κατάρα θα την πληρώνει η Ελλάδα και τα 10.000.000 πουσταρια νεοέλληνες έως ότου γονατίσουν στον τάφο του Παπαδόπουλου και του ζητήσουν συγγνώμη διότι μετά θάνατον τον ύβρισαν, τον εξευτέλισαν, τον μείωσαν. Ποιον; Τον σωτήρα τους! Αυτόν που έσωσε τις ζωές τους, τις ζωές των πατεράδων και των παιδιών τους από τον παγκόσμιο πόλεμο των προφητευόμενο των «μαρτύρων του ιεχωβά» και τον προγραμματιζόμενο των αρχιραββινων Βαρουχ το 1975.

Και να πάψετε όλοι εσείς που αναδημοσιεύετε (και άρα συμφωνείτε, διότι δεν τα επικρίνετε) τα αισχρά ψεύδη των αμερικανών εναντίον του Παπαδόπουλου. Ακούς Καλεντεριδη που αναδημοσιεύεις και εσύ αυτά τα αίσχη και ψεύδη των Αμερικανών; Ακούς Καλεντεριδη που το άρθρο πάει να βγάλει «ηρώα» τον μπάσταρδο και πουτανας γιο Ανδρέα Παπανδρέου και άρα ΚΑΙ το γαμιδι αυτού, τον Γιώργο Παπανδρέου – Τσαντ – Μινεικο – Τσιδεν Μπαουμ;

Αυτή η κατάρα να είστε σίγουροι ότι εκεί επάνω θα σα κυνηγαει ακόμα χειρότερα από ότι σας κυνηγαει εδώ κάτω.

Από εδώ και στο εξής, όποιος επώνυμος πάει και ρίχνει λάσπη εσκεμμένα η’ μη σε Ήρωες όπως ο Παπαδόπουλος, θα του επιτεθούμε με διανοητικό πόλεμο τον οποίο ούτε καν φαντάζεται. Αυτό το υποσχόμαστε και το ορκιζόμαστε ενώπιων των ψυχών των νεκρών Ελλήνων ηρώων!!!

ΥΓ.

Και επειδή μέσα στο κωλοχανείο που ζούμε πάντα υπάρχουν και λιγοστές λαμπρές εξαιρέσεις:

Ευγε στον Πρεκα! Υπάρχουν και πατριώτες στον καλλιτεχνικό χώρο! Αυτό εξηγεί γιατί ο ομοφυλόφιλος Λαζόπουλος τον πολεμαει με λύσσα.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 1091
  Ο Αυτοκράτορας Αλέξιος ο Α΄ Κομνηνός κατανικά τους Πετσενέγκους στο Λεβούνιο Θράκης.
 • 1854
  Η Αγγλία και η Γαλλία αξιώνουν η Ελληνική Κυβέρνηση να αποκηρύξει τα επαναστατικά κινήματα στη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
 • 1880
  Καθίσταται υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία για τους Έλληνες πολίτες.
 • 1905
  Εκτελείται στην Καστοριά ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Παπαϊωάννου (Αρκάς).
 • 1914
  Οι Βορειοηπειρωτικές δυνάμεις ανακαταλαμβάνουν την Κολωνία.
 • 1941
  Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κεφαλλονιά.

Φίλοι - Συνεργάτες