Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΑΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ;;;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, 23:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Συνέντευξη στον ανταποκριτή του βρετανικού Channel 4 παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος φιλοξένησε τον δημοσιογράφο στα γραφεία του κόμματος

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε τις ερωτήσεις του θέλοντας να μάθει ποια τελικά θα είναι η πρώτη κίνηση του Τσίπρα αν εκλεχθεί πρωθυπουργός μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και αν η Ευρώπη πει όχι στις διεκδικήσεις του για μείωση η διαγραφή χρέους. "Την έχω απαντήσει χιλιάδες φορές την ερώτηση Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ξυπνητήρι που θα ξυπνήσει τους ηγέτες της ΕΕ από το λήθαργό τους. Αυτό που ζητάμε είναι μια κοινή διάσκεψη, για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ευρωπαϊκό πρόβλημα μαζί, και δεν μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς τη διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους, μορατόριουμ στις αποπληρωμές και ρήτρα ανάπτυξης" "Είναι μια συζήτηση που έχει πεθάνει από το 2012.

Ξαναζεσταμένο φαγητό."αναφέρει ο κ. Τσίπρας σχετικά με τον κίνδυνο του Grexit και συνεχίζει υποστηρίζοντας πως το ερώτημα είναι, αν θα τηρήσουμε ευλαβικά τους κανόνες, ακόμη και αν αυτοί μας βλάπτουν ή αν θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι που λέει ότι θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να σώσουμε το σπίτι και την κοινωνία μας.

Στον Αλέξη Τσίπρα ζητήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο δημοσιογράφος τον ρωτά τι θα επέλεγε αν έπρεπε να διαλέξει μείωση του χρέους ή επιστροφή των Γλυπτών. Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε πως θέλει και θα διεκδικήσει και τα δύο.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (21 Ιανουαρίου)
  • 1830: Υπογράφεται στο Λονδίνο πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάς ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
  • 1878: Τακτικός στρατός εισβάλλει, άνευ κηρύξεως πολέμου, στην τουρκοκρατούμενη Θεσσαλία.
  • 1943: Πνιγμός του ήρωα της Πίνδου Κωνσταντίνου Δαβάκη και άλλων αξιωματικών, μετά τον τορπιλισμό του ιταλικού πλοίου που τούς μετέφερε ως ομήρους.
  • 1944: Ελληνικά αντιτορπιλικά μετέχουν στις συμμαχικές αποβατικές επιχειρήσεις στο Άντζιο Ιταλίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved