ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΒΟΜΒΑ: Η «Αριστερά» τα έπαιρνε από την Siemens... (Βίντεο)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, 22:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλής Κοροβέσης, σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι επί οικουμενικής κυβέρνησης Τζανετάκη, ΚΚΕ και ΣΥΝ είχαν πάρει χρήματα από τη Siemens για ένα διεθνή διαγωνισμό. Η δήλωση προκάλεσε την άμεση αντίδραση των εμπλεκομένων.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 1 του Πειραιά, ο κ. Κοροβέσης δήλωσε πως «η υπόθεση Siemens είναι ένα δομικό σκάνδαλο του μαφιόζικου καπιταλισμού». Στη συνέχεια τόνισε ότι «το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα και το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ, ύστερα από τις πληροφορίες που έχουμε, την περίοδο της οικουμενικής Κυβέρνησης Τζανετάκη και αυτά τα δύο κόμματα, δεν έχουν αντιδράσει. Άρα λοιπόν πρόκειται για μία διαφθορά όλου του πολιτικού συστήματος και δυστυχώς είναι μέσα και η αριστερά».

Ο κ. Κοροβέσης υποστήριξε ότι «προκηρύχθηκε ένας διαγωνισμός διεθνής για τα τηλέφωνα κι όλα τα κόμματα που μετείχαν στην Οικουμενική Κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ο ενιαίος Συνασπισμός, η ΕΑΡ (Ελληνική Αριστερά) δηλαδή του Λεωνίδα Κύρκου, πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε. Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη».

Άμεση ήταν η αντίδραση από όλες τις πλευρές. Με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι τα «όσα ανέφερε σήμερα ο Περικλής Κοροβέσης για φημολογούμενη εμπλοκή του ενιαίου Συνασπισμού το 1989 σε υπόθεση της Siemens, είναι προσωπικές του απόψεις που δεν συμμερίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Από τη πλευρά του, ο Λ. Κύρκος αρκέστηκε σε μια λακωνική δήλωση θέλοντας να απαξιώσει τη δήλωση του Π. Κοροβέση. «Άργησε πολύ να κατασκευάσει αυτό το βδελυρό παραμύθι», είπε.

Το ΚΚΕ, μέσα από την ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζει «αλλοπρόσαλλες» και «συκοφαντικές» τις δηλώσεις του κ. Κοροβέση, τον οποίο κατηγορεί ότι οδηγείται από «εσωκομματικές έριδες και αντιπαραθέσεις και την γνωστή εμπάθεια του για το ΚΚΕ».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή: http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/29709-vomva-i-aristera-ta-epairne-apo-tin-siemens-vinteo.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (12 Ιουλίου)
  • 1470: Οι Τούρκοι πραγματοποιούν έφοδο, εισχωρούν στη Χαλκίδα και την κυριεύουν από τους Βενετούς.
  • 1715: Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Άργος από τους Βενετούς.
  • 1913: Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Αλεξανδρούπολη. Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Ξάνθη.
  • 1920: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Αδριανούπολη, φθάνοντας έως την Τσατάλτζα, έξω από την Κωνσταντινούπολη.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved