ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Δεν έχει τσίπα!!! Α.Τσίπρας: "Μας είπαν τα λεφτά ή τη ζωή σας" - Δεν μας τα είπαν αυτά όμως την περασμένη Παρασκευή!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
"Mας απείλησαν ή τα λεφτά ή τις ζωές σας" είπε ο πρωθυπουργός στην δευτερολογία του εμφανώς κουρασμένος και πλεόν απόλυτα συμβιβασμένος (και ταπεινωμένος), κάτι όμως που δεν μας το έλεγε την προηγύμενη Παρασκευή όταν ξεσήκωνε τον κόσμο να ψηφίσει "όχι" (σε τι άραγε;) σε ένα δημοψήφισμα το οποίο απαίτησε ο ίδιος ο Α.Τσίπρας να διεξαχθεί.

Οπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σαν να σου ζητούν τα λεφτά ή τη ζωή σου...». Ο κ. Τσίπρας έθεσε και θέμα δεδηλωμένης, καθώς όπως είπε «δεν θα δεχτούμε να μην έχει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση στη σημερινή ψηφοφορία».

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

«Πήραμε εντολή να φέρουμε καλύτερη συμφωνία από το τελεσίγραφο του Eurogroup, αλλά δεν πήρα εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την ευρωζώνη».

«Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του, δεν θα δεχθώ να μην υπάρξει δεδηλωμένη» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην δευτερολογία του.

Σε μία συναισθηματική δευτερολογία ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι είναι ιστορική ευθύνη της Αριστεράς έναντι των λαϊκών στρωμάτων να μη φτάσουμε στο Grexit.

«Θα αναμετρηθεί ο καθένας με το μπόι του και με την ιστορία του. Ανάμεσα σε μία κακή και σε μία καταστροφική επιλογή είμαστε υποχρεωμένοι να επιλέξουμε το πρώτο. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει» τόνισε.

Ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε: «Οι συσχετισμοί επιβάλλουν αυτού του τύπου τη συνθηκολόγηση. Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι κάτι τέτοιο χρειάζεται να γίνει "για να βρεθούμε σε μια καλύτερη στιγμή και να υλοποιήσουμε αυτά που θέλουμε».

Δυστυχώς όπως λέει επιβεβαιούμενη η Αγία Γραφή «Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής», τι άλλο να προστεθεί, τα είπε όλα το ιερό κείμενο.

Πηγή: http://kapistrinews.blogspot.gr/2015/07/blog-post_887.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (12 Ιουλίου)
  • 1470: Οι Τούρκοι πραγματοποιούν έφοδο, εισχωρούν στη Χαλκίδα και την κυριεύουν από τους Βενετούς.
  • 1715: Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Άργος από τους Βενετούς.
  • 1913: Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Αλεξανδρούπολη. Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Ξάνθη.
  • 1920: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Αδριανούπολη, φθάνοντας έως την Τσατάλτζα, έξω από την Κωνσταντινούπολη.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved