Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ; (ΒΙΝΤΕΟ)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, 14:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
"Θαυμάστε" τον εκκολαπτόμενο "ηγέτη" της δύστυχης Ελλάδος Τσίπρα, τον οποίο μας επιβάλλουν (στην Ελλάδα) οι υπάνθρωποι της "νέας...τάξης", να μιλά υπέρ της δολοφονίας και σφαγής αγέννητων παιδιών...

Μετά τις "μαριονέτες" Παπανδρέου, Σαμαρά ,Βενιζέλο κλπ θα συνεχίσει το καταστροφικό τους έργο η "μαριονέτα" Τσίπρας με πρόγραμμα που βεβαίως δεν το έχει παρουσιάσει προεκλογικά... Βλέπετε τα προεκλογικά ψεύδη είναι αφορολόγητα και ατιμώρητα και όχι μόνο αυτά... ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.











ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕ " ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΘΕΟΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΧΑΡΙ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ, ΤΟΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστευέτε ότι με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για την χώρα μας;;;:
Σαν Σήμερα (30 Ιανουαρίου)
  • 1822: Ο τουρκικός στόλος προσβάλλει από την θάλασσα το Νεόκαστρο.
  • 1827: Οι τουρκικές δυνάμεις υπό τον Κιουταχή εξαναγκάζονται σε υποχώρηση.
  • 1828: Ο Ελληνικός Στόλος κυριεύει δύο τουρκικά πλοία έξω από την Χίο.
  • 1951: Το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας αποκρούει ισχυρή επίθεση κινεζικού συντάγματος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved