Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!! Υποψήφια βουλευτής του Ποταμιού ζητάει στρατιωτικό πραξικόπημα από τον Φ.Φράγκο για να μην έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, 22:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Απόψεις που εκφεύγουν της δημοκρατικής νομιμότητας εκφράζει το στέλεχος του κόμματος "Ποτάμι" σε άρθρο της στο σάιτ του επικεφαλής του κόμματος του Στ.Θεοδωράκη protagon.gr αναφορικά με την εκτέλεση στρατιωτικού κινήματος για να αποτραπεί η έλευση στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ!

Το στέλεχος του Ποταμιού Ντίνα Δαβιλά είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του κ. Θεοδωράκη στη Ρόδο (το οποίο είναι το πρώτο "ιδιωτικό" κόμμα, καθώς υποστηρίζουν οι αντίπαλοι του κόμματος ότι από πίσω κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα) και αναφέρει στο άρθρο του στο protagon.gr:

"Αν υποτεθεί ότι υπήρχε ο κίνδυνος ενός πραξικοπήματος -γεγονός που επιβεβαιώνει η ιστορία- σε κάθε επικίνδυνη κατάσταση που βίωνε μια κοινωνία, όπου η ύπαρξη  της Δημοκρατίας ήταν φαινομενική, ένας Φραγκούλης Φράγκος θα ήταν δυνητικά «πραξικοπηματίας» με πολύ διαφορετικούς όρους από τους συνηθισμένους. Διότι, των πραξικοπηματιών η κοσμοθεωρία θέλει τους άλλους υποδεέστερους και τους εαυτούς τους ως γήινους θεούς, που θα ‘σώσουν’ την πατρίδα και θα ικανοποιήσουν και την εσωτερική τους ανασφάλεια.. Ο Φράγκος Φραγκούλης δεν είχε τέτοια θέματα ποτέ.

Ούτε οι σπουδές του, ούτε η στάση ζωής του, ούτε και οι θέσεις των αξιωματικών που είχε συναναστραφεί και μιλούν για αυτόν -και μάλιστα είναι καθολική η θετική τους άποψη- επιτρέπουν να καταταχθεί στους επικίνδυνους.

Αντιθέτως, θα έλεγα πως, ίσως, δεδομένης της κατάστασης όπου άπαντα ελέγχονται και διαχειρίζονται από τους πολιτικούς μας στον βαθμό που επιτρέπουν και επιβάλλουν τελικώς την αναξιοπρεπή διαβίωση μεγάλου πληθυσμού των Ελλήνων, ο κ. Φράγκος, αν αποφάσιζε να οργανώσει τους καλύτερους αξιωματικούς της Ελλάδας προκειμένου να συντονιστούν και να φέρουν αέρα ανανέωσης στο κοινοβούλιο απομακρύνοντας τα λαμόγια και υπενθυμίζοντας τις αρχές του Συντάγματος, που επιβάλλει εις ΑΠΑΝΤΕΣ να είναι ισότιμοι απέναντι στην νομοθεσία, θα το έκανε -αν υπήρχε, τονίζω, η μηδαμινή πιθανότητα να ενεργήσει έτσι- με τέτοιο τρόπο που δεν θά άνοιγε μύτη. Ας θυμηθούμε την 3η Σεπτεμβρίου.

Οι διπλωματικές ικανότητες και οι ακαδημαϊκές γνώσεις του κ. Φράγκου είναι εξαιρετικές. Τώρα, γιατί βρίσκεται...σπίτι του και όχι στο κοινοβούλιο, είναι η απόδειξη πως στην χώρα τούτη δεν εκτιμούμε τους άξιους, αλλά τους μετρίους, χαρακτηρίζοντας ως πραξικοπηματίες εκείνους που μας βολεύει.

(Άραγε, το πραξικόπημα φορά μόνο στρατιωτική στολή;). Επιπλέον, ο κ Φράγκος είναι, όπως δείχνει η στάση ζωής του, πολύ πάνω από τον μέσο όρο των βουλευτών της χώρας. Συνεπώς, λείπουν πρόσωπα με την οξυδέρκεια, την γνώση, το ήθος, τον ρεαλισμό, την αποτελεσματικότητα, την διορατικότητα, την αμεσότητα και την ευθύτητα του Φραγκούλη Φράγκου από το Κοινοβούλιο.

Μακάρι, λοιπόν, να παρέμβαινε με όρους... φραγκεϊκούς ο κ. Φράγκος στην ελληνική κατρακύλα. Αν μάλιστα χρησιμοποιούσε και τον στρατό, θα ήταν από τις περιστώσεις που οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα αποδεικνύονταν καταστροφικές.

Η επικινδυνότητα των στρατιωτικών-πραξικοπηματιών ξεκινά, όταν οι αρχηγοί έχουν ακαλλιέργητο πνεύμα, φθονερή ψυχή, συμπλεγματισμούς κατωτερότητας και περιορισμένο, ανάπηρο πνεύμα. (Θυμάμαι κάποιον ανώτατο αξιωματικό στο παρελθόν να επαναλαμβάνει με το ύφος απαγγελίας του εθνικού ύμνου το «μόνος μου! Μόνος πήγαινα σχολείο περπατώντας κάθε μέρα 17 χλμ από το χωριό μου. Και να! δείτε με, πού έφτασα»)».

Σημειώνεται ότι το άρθρο προκάλεσε αντιδράσεις και κατέβηκε από την ιστοσελίδα

Το ζήτημα είναι να δούμε που φτάνει ο σχεδιασμός επιχειρηματικών συμφερόντων και σε ποιο επίπεδο και επιπλέον πόσο ψηλά θα φτάσει η σύγκρουση είτε από την Αριστερά είτε από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Το βέβαιο είναι ότι ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος την 28η Οκτωβρίου 2011 στην πόλη της Θεσσαλονίκης είχε κάνει την ιστορική του επιλογή: Αρνήθηκε να ηγηθεί της "βουβής" λαϊκής εξέγερσης που εμπόδισε για πρώτη φορά στην ιστορία την στρατιωτική παρέλαση και επανε΄φερε τις μονάδες που παρήλασαν στις βασεις τους.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (17 Ιανουαρίου)
  • 1822: Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
  • 1827: Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
  • 1838: Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
  • 1919: Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
  • 1923: Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved