Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Στα πρώτα νομοσχέδια της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αφού προκύψει αυτοδυναμία, θα αφορούν:

στην αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης (πρόγραμμα Θεσσαλονίκης φτωχούς, άπορους, ανασφάλιστους) την αποκατάσταση των Εργασιακών Δικαιωμάτων, την Επανεκκίνηση και Ανασυγκρότηση της Ελληνικής Οικονομίας.

Το σημαντικότερο ωστόσο θα είναι το Νομοσχέδιο για τα Φορολογικά που θα περιλαμβάνει την θέσπιση αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την ρύθμιση φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νομοσχέδια που είναι έτοιμα αφορούν:

*Στην αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και του κατώτατου μισθού με επαναφορά του στα επίπεδα προ του μνημονίου (751 ευρώ μικτά).

*Στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης (δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας - επιδότησης διατροφής με κουπόνια σίτισης σε 300.000 άπορες οικογένειες, δωρεάν ιατρική περίθαλψη για όλους, δραστική μείωση συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη, στήριξη χαμηλοσυνταξιούχων, ειδική κάρτα μετακίνησης με τα μαζικά μέσα μεταφοράς)

*Αντιμετώπιση - πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου. Σύμφωνα με υπολογισμούς του οικονομικού επιτελείου από την πάταξη φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου υπολογίζεται πως τον πρώτο χρόνο θα υπάρχει όφελος 3 δις, σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς.

*Άμεση παρέμβαση στα ΜΜΕ με πρώτο στόχο την άμεση κατάργηση της ΝΕΡΙΤ και η επανίδρυση της ΕΡΤ. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τόνιζαν ότι ο έλεγχος της ενημέρωσης από ένα ολιγοπώλιο θα τερματιστεί, υπενθυμίζοντας ότι θα εφαρμοστεί η νόμιμη διαδικασία για να χορηγηθούν άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας αλλά και στα περιφερειακά κανάλια. Τα κανάλια που λειτουργούν μέχρι τώρα θα υποχρεωθούν να πληρώσουν τα τέλη που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν πληρώσει"!
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστευέτε ότι με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για την χώρα μας;;;:
Σαν Σήμερα (31 Ιανουαρίου)
  • 1854: Ελληνικά επαναστατικά σώματα πολιορκούν και καταλαμβάνουν την Άρτα.
  • 1914: Οι Μεγάλες Δυνάμεις παραχωρούν και νομικώς στην Ελλάδα τα νησιά του Αιγαίου.
  • 1996: Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού πέφτει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή της νησίδος Ίμια.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved