Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Δήλωση – κεραυνός του προέδρου Νίκολιτς στον Ρώσο πατριάρχη, στην σκιά του Δικέφαλου Αετού...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, 21:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
...προκαλεί τρόμο στους απατεωνες του Βερολίνου.

Ο ρώσος πατριάρχη Κυριλλος πραγματοποιώντας επισκεψη στην Σερβία, συναντήθηκε με τον προεδρο Τόμισλαβ Νίκολιτς, ο οποίος στην σκιά του Δικέφαλου έκανε μια δηλωση – βομβα απευθυνόμενος στον πατριάρχη:…ο τσάρος της Ρωσίας, ρισκάροντας το έθνος και τις ζωές του λαού του, πολέμησε τις δυνάμεις του σκότους για να σώσει την Σερβία κατα τον πρωτο παγκόσμιο πόλεμο!

Τύμπανα για τον τρίτο;

Η δηλωση ειναι ήδη πρωτο θεμα σε πολλά μεσα αλλά προκαλεί παγωμάρα στα εγγόνια των “δυνάμεων του σκότους” που δεν φαίνεται να φωτίστηκαν αρκετά μετα απο εναν αιώνα.
Πηγές
http://olympia.gr/
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (29 Νοεμβρίου)
  • 1822: Ο Στάικος Σταϊκόπουλος εισέρχεται στο Παλαμήδι του Ναυπλίου και υψώνει τη Γαλανόλευκη. Οι Έλληνες επαναστάτες, υπό τους Νικηταρά, Τσόκρη και Χατζηχρήστο, νικούν τον Δελή Αχμέτ μπέη στην Κορτέσα Κορινθίας.
  • 1826: Μετά από μάχη κατά των ανδρών του Κιουταχή, Ο Φαβιέρος εφοδιάζει με πυρίτιδα τους υπερασπιστές της Ακροπόλεως των Αθηνών.
  • 1851: Πεθαίνει στην Αθήνα ο Εμμανουήλ Ξάνθος από την Πάτμο, ένας εκ των τριών ιδρυτών της Φιλικής Εταιρείας.
  • 1912: Απόσπασμα Ευζώνων και το Σύνταγμα Κρητών απελευθερώνουν το χωριό Πεστά της Ηπείρου. Εκπνέει, θανάσιμα τραυματισθείς και αφού επολέμησε ηρωικώς κατά των Τούρκων στο Δρίσκο ο ποιητής Λορέντζος Μαβίλης.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved