Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Θα τον ξυρίσουν και θα τον κουρέψουν τον φυγόστρατο!!! Ελα να μάθεις απέξω τον Όρκο και να σε στείλουν στο Σουφλί!!!

24 Αύγ, 18:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Κανείς δεν μπορεί να τη γλυτώσει από το στρατό... Ούτε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος κ. Κορωνάκης αναμένεται να παρουσιαστεί στο στρατό στις 3 Σεπτεμβρίου, εξέλιξη που είναι πολύ πιθανό να του κοστίσει και τη θέση του γραμματέα, καθώς θα είναι απών σε μία κρίσιμη περίοδο για το κόμμα, λόγω της εκλογικής αναμέτρησης του Σεπτεμβρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα αντικατάστασής του ακόμη και στην επικείμενη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνδυασμό και με την, έστω και προσεκτικά, κριτική στάση που έχει τηρήσει απέναντι στην κυβέρνηση για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Κορωνάκης δεν ανήκει στη στενή προεδρική φρουρά, αλλά στην εσωκομματική κίνηση των «53», που έχει πολυδιασπαστεί και μέρος της οποίας αντιτίθεται στο μνημόνιο. Εάν τελικά προκριθεί η άποψη της αντικατάστασής του φαβορί είναι στελέχη όπως ο Παναγιώτης Ρήγας, σημερινός υπεύθυνος του οργανωτικού, ο Νίκος Σκορίνης ή ακόμη και ο Κώστας Πουλάκης εάν επιλεγεί ένα πιο έμπειρος πολιτικό στέλεχος και μεγαλύτερη εμβέλεια στην κοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι προ εβδομάδων είχε προκκληθεί σάλος όταν αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Κορωνάκης απέφευγε τη στράτευση επί περίπου μία δεκαετία. Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης είχε υπαινιχθεί ότι ο σημερινός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση ώστε η Αστυνομία να μην μπορεί να του επιδώσει φύλλο κατάταξης. Πιθανόν οι διαστάσεις που έλαβε το θέμα να οδήγησαν τελικά και στη διευθέτηση δια αυτού του τρόπου, δηλαδή της στράτευσης έστω και τώρα.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Πιστεύετε ότι έκανε καλά ο αστυνομικός στην Κω και χαστούκισε τον λαθρομετανάστη;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1071
    Δεινή ήττα του Αυτοκρατορικού Στρατού στο Μαντζικέρτ της Μικράς Ασίας από τους Σελτζούκους Τούρκους.
  • 1821
    Μάχη των Βασιλικών όπου 2.000 Έλληνες κατατροπώνουν 8.000 Τούρκους.
  • 1827
    Ο αιγυπτιακός στόλος, υπό τον Μουχαρέ μπέη και τον γάλλο ναύαρχο, φθάνει στο Νεόκαστρο Μεσσηνίας.
  • 1907
    Φονεύονται από τους Τούρκους στο χωριό Μοκρίνο της Κερκίνης ο Παντ. Παπαϊωάννου και τρεις από τους άνδρες του.
  • 1922
    Εκκενώνεται από τις ελληνικές δυνάμεις η Μαγνησία της Μ. Ασίας.

Φίλοι - Συνεργάτες