Ετοιμάζουν παλινόρθωση της μοναρχίας στην Ελλάδα;

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Τελικά μια δήλωση κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι είναι η καλύτερη "κολυμβήθρα του Σιλωάμ" ακόμα και για "Το παιδί της Φρίκης" όπως έγραφε κάποτε το "Βήμα" κάνοντας σύντμηση στο όνομα της βασίλισσας Φρειδερίκης, μητέρας του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου.

Εκτός και αν μας ετοιμάζουν ... παλινόρθωση της μοναρχίας!

Ιδού λοιπόν πώς μεταχειρίζεται πλέον η καλή εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ τον τέως και την οικογένειά του, περιγράφοντας τις βόλτες τους στην Αθήνα και "στας ελληνικά εξοχάς":

«Ο πρίγκιπας φορούσε σακάκι ψαροκόκαλο πάνω από το μεταξωτό πουκάμισό του το οποίο ήταν ανοιχτό στο λαιμό. Συνομιλούσε με την μητέρα του και μία ηλικιωμένη κυρία με μπαστουνάκι.

Ο λιγοστός κόσμος που περνούσε από το χριστουγεννιάτικα στολισμένο lobby του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στην συγκεκριμένη συντροφιά η οποία βρισκόταν μερικά μέτρα μακριά από την ρεσεψιόν.

Ήταν Σάββατο μεσημέρι. Δέκα λεπτά πριν τις 12. Ο πρίγκιψ Νικόλαος μισή ώρα αργότερα αναχώρησε από το ξενοδοχείο. Η μητέρα του κατευθύνθηκε στην πλευρά των ασανσέρ με τις βαριές, μεταλλικές, χρυσές πόρτες. Χαιρέτησε την κυρία η οποία βρισκόταν στο gift shop του ξενοδοχείου.

Οι πελάτες του ιστορικού hotel έχουν συνηθίσει να βλέπουν τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας να κινούνται στο χώρο. Ακόμα και η Εσθήρ η οποία αγόραζε body lotion της South Molton και το περίφημο christmas tea με γεύση από κάρδαμο, τριαντάφυλλο και κανέλλα συνέχισε να κάνει shopping χωρίς να ρίχνει πλέον κρυφές ματιές στον τέως, την σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Αργά το μεσημέρι η ex queen, ντυμένη με λαδί ζακέτα και ασορτί παντελόνι αναχώρησε για το Γκάζι με σκοπό να δώσει το «παρών» σε bazaar με φιλανθρωπικό σκοπό και την πολύτιμη συμβολή μελών της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρτίνου.

Η βόλτα στη Βουκουρεστίου και το Γκστάαντ

Η Άννα-Μαρία, συνηθισμένη σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις στην βρετανική πρωτεύουσα, έδειχνε ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τον χώρο. Η πρώην βασίλισσα έμοιαζε πανευτυχής. Την Κυριακή το μεσημέρι ο τέως βασιλιάς και η σύζυγός του επισκέφθηκαν το "Alexander's Bar" της «Μεγάλης Βρετανίας».

Ο τέως περπατούσε στηριγμένος σε μπαστούνι. Ήταν ντυμένος στα γκρι και χαμογελούσε συνέχεια.

Μα τόση ευτυχία για τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας μέσα στο σκηνικό μιας γκρίζας, πτωχευμένης Ελλάδας! Ίσως βέβαια οι άνθρωποι να χαίρονται πραγματικά για την μόνιμη πλέον εγκατάστασή τους στην Ελλάδα του Μνημονίου.

Ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία πλησίασαν ένα νεαρό ζευγάρι το οποίο απολάμβανε το μεσημεριανό του στον μεγάλο βελούδινο καναπέ. Το κορίτσι και το αγόρι ήταν ντυμένα σπορτίφ και φορούσαν και οι δύο μυωπικά γυαλιά. Το τέως βασιλικό ζεύγος τους μίλησε για λίγο (σ.σ.: Μιλάνε και σε κοινούς θνητούς; Ουάου!) και μετά επέστρεψαν στο δωμάτιό τους.

Ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία κάνουν συχνές βόλτες στην περιοχή γύρω από το Σύνταγμα.

Πίνουν το καφέ τους στο "Clemente", κάνουν lunch στο "Pasaji" και κάνουν σαν μικρά παιδιά όταν κοιτάζουν τις μεγάλες κόκκινες μπάλες, τους τεράστιους φιόγκους και τα φαντασμαγορικά λαμπιόνια της εντυπωσιακά στολισμένης στοάς Σπυρομήλιου.

Πολλές φορές επισκέπτονται καταστήματα στους πολυσύχναστους δρόμους. Όχι πάντα για να αγοράσουν. Ό τέως δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία σε γνωστό κοσμηματοπωλείο και τα μεγάλα σπορτίφ ρολόγια.

Φαίνεται ότι το τέως βασιλικό ζεύγος εγκατέλειψε για λίγο την μονοκατοικία στο Πόρτο Χέλι. Οι καιρικές συνθήκες έχουν «αγριέψει».

Σκοπεύουν να περάσουν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα ή θα «πετάξουν» στο κοσμοπολίτικο Γκστάαντ όπου ο πρωτότοκος γιος τους Παύλος και η σύζυγός του Μαρί-Σαντάλ διαθέτουν πολυτελές σαλέ;

Πολλές φορές άλλωστε ο Κωνσταντίνος, η Άννα-Μαρία και η υπόλοιπη οικογένεια έχουν περάσει τις γιορτινές μέρες στο συγκεκριμένο θέρετρο χειμερινών σπορ.

O Νικόλαος η Τατιάνα και οι εκδρομές

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στα βόρεια προάστια της Αθήνας κατεβαίνουν συχνά στο κέντρο για να συναντήσουν τον Κωνσταντίνο και την Άννα-Μαρία.

Η ωραία Τατιάνα Μπλάτνικ τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Είναι ψηλή, λεπτή με υπέροχα πράσινα μάτια και σικ ντύσιμο. Το ζευγάρι ετοιμάζει το διαμέρισμά του, κάνει shopping σε καταστήματα με είδη σπιτιού και όταν το επιτρέπει ο χρόνος τους επισκέπτονται περιοχές εκτός Αθηνών.

Τους αρέσει ιδιαίτερα η Ήπειρος και τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια. Η εικόνα του ζευγαριού είναι πραγματικά όμορφη και προσθέτει ένα touch από αριστοκρατική essence στην Αθήνα της ανεργίας και των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων. »

Νομίζουμε ότι περιγράφουν με ακρίβεια την καθημερινότητα της μέσης ελληνικής οικογένειας...
Ποιός πιστεύεται ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας;;;
Ηλίας Κασιδιάρης
Γιώργος Καμίνης
Άρης Σπηλιοτόπουλος
Νικήτας Κακλαμάνης
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1821: Ο Αθανάσιος Διάκος κηρύσσει την Επανάσταση στη Βοιωτία.
  • 1854: Τουρκικές δυνάμεις καταλαμβάνουν το Μέτσοβο και προβαίνουν σε λεηλασίες, καταστροφές και πυρπολήσεις σπιτιών.
  • 1919: Η Ελληνική ΙΙ Μεραρχία διέρχεται το Δνείστερο ποταμό και συγκεντρώνεται στην περιοχή Παλάγκας Βεσσαραβίας.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet