Γιατί ο τούρκος βουλευτής Metin Kulunc δεν αναμένει κατανόηση από την Ελλάδα; Αφού σύσσωμο το πολιτικό μας κατεστημένο στέκεται απέναντι στους τούρκους εις στάση προσοχής...

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

«Δεν θα επιτρέψουμε την επαναλειτουργία της ελληνορθόδοξης σχολής της Χάλκης εάν δεν ανοίξει στην Αθήνα το Fethiye τζαμί.

«Μην έχετε αμφιβολία, η Τουρκία δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα για την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης και δεν θα κάνει μέχρι η Ελλάδα, που δεν κράτησε την υπόσχεση που έδωσε στη Λωζάννη, να ανοίξει το τζαμί Fethiye στην Αθήνα», δήλωσε χθες από τη Γερμανία όπου βρέθηκε για εκδήλωση ο Τούρκος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ και αντιπρόεδρος εξωτερικών υποθέσεων Metin Kulunc

Ο ίδιος επίσης κατηγόρησε την Ελλάδα ότι είναι ένα «εκκλησιαστικό κράτος» και δήλωσε ότι η Τουρκία δεν περιμένει κατανόηση και δικαιοσύνη απ την Ελλάδα.

Γιατί καλέ μου κύριε τα λέτε αυτά; Γιατί μας προσβάλλετε και μας συμπεριφέρεστε με αυτόν τον επιθετικό τρόπο; Αφού φτύνετε και κολυμπάμε. Χαλί γινόμαστε να μας πατήσετε.

Εμείς μόνο καλή θέληση δείχνουμε απέναντι σας.

Και να σας το αποδείξουμε πάραυτα.

Πριν λίγες ημέρες η αξιαγάπητη υπουργός Τουρισμού της Χώρας μας κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, από την Κωνσταντινούπολη δήλωνε, ότι πάντα αντιμετωπίζαμε την Τουρκία, σαν σημαντική εταίρο, επίσης ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που εξασφάλισε διευκολύνσεις στην Τουρκία, στο πλαίσιο της Σένγκεν και ότι θα κάνει τα πάντα (τώρα τι εννοούσε η κυρία υπουργός μόνο αυτή ξέρει) για να προσελκύσει τους Τούρκους.

Επίσης στην Θράκη καταβάλλεται εκ μέρους του εκεί Τουρκικού προξενείου και μέσω υπόπτων στοιχείων της μουσουλμανικής μειονότητας, συστηματική και συνεχής προσπάθεια για την επιβολή της τουρκικής γλώσσας ως ισότιμης της Ελληνικής όσον αφορά την χρήση της σε συναλλαγές και συνεννοήσεις στις δημόσιες υπηρεσίες και γενικότερα στον δημόσιο βίο.

Συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Κομοτηνής, κάποιοι ειδικευόμενοι μουσουλμάνοι ιατροί με επιρροές από το τουρκικό προξενείο, συνομιλούν με επίσης μουσουλμάνους ασθενείς μόνο στα τούρκικα για την λήψη του ιστορικού ασθενείας μη συμμορφούμενοι προς τις επανειλημμένες οδηγίες της διοίκησης του νοσοκομείου να ομιλούν και να συντάσσουν το ιστορικό στην Ελληνική.

Εκτός της καταφανούς και θρασείας πρόκλησης, υπάρχει και ο σοβαρός κίνδυνος, αν ο ασθενής για οποιοδήποτε λόγο υποτροπιάσει και αυτοί δεν βρίσκονται εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο, οι Ελληνόφωνοι γιατροί να μην μπορέσουν να καταλάβουν το ιστορικό του ασθενούς και να αντιμετωπίσουν ανάλογα και εγκαίρως την κατάσταση.

Ακούσατε γι αυτά τα συμβάντα να υπάρξει αντίδραση εκ μέρους του κυρίου Βενιζέλου και του υπουργού υγείας κυρίου Γεωργιάδη; Αμφότεροι τηρούν σιγήν ιχθύος.

Βλέπετε λοιπόν αγαπητέ ότι εμείς σας συμπεριφερόμαστε με το γάντι.

Δηλώνει ο κύριος Ερντογάν ότι δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος και η κυρία υπουργός τουρισμού, απαντά ότι για την Ελλάδα η Τουρκία είναι σημαντική εταίρος.

Σε όλη την Θράκη το τουρκικό προξενείο προπαγανδίζει ανοικτά και άφοβα  πλέον κατά της Ελλάδος, προβάλει σε όλη την μειονότητα το σύνθημα «μίλα τουρκικά», μουσουλμάνοι ειδικευόμενοι γιατροί στα νοσοκομεία αγνοούν  οδηγίες της διοίκησης πράττοντας συμφώνως με τις εντολές των κεκαλυμμένων με διπλωματικό ή κοινοβουλευτικό μανδύα πρακτόρων της Άγκυρας και οι αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ασχολούνται και αναλώνονται σε  συζητήσεις και λεονταρισμούς για τα γενόσημα και τις φαρμακοβιομηχανίες.

Μην σας απασχολεί λοιπόν αγαπητέ κύριε Μetin Kuluc, η επαναλειτουργία του τεμένους Fethiye.

Εδώ η ανθελληνική κυβέρνηση της αστικής δημοκρατίας, σας προσφέρει Γή και Ύδωρ, χωρίς καν να το ζητήσετε. Η άθλια και δοσίλογη αριστερά, αναγνωρίζει στους Έλληνες μουσουλμάνους το αναφαίρετο δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι και εσείς δηλώνετε ότι δεν περιμένετε κατανόηση και δικαιοσύνη από την Ελλάδα.

Ε! Είστε υπερβολικός.

Ειλικρινά έχετε ξαναδεί ποτέ τόσους πολλούς μισέλληνες, προδότες, προσκυνημένους  και χατζηαβάτηδες μαζεμένους σε μια κοινοβουλευτική αίθουσα;   Δεν νομίζουμε.

Τότε γιατί διαμαρτύρεστε;  

Φυσικά εσείς απ την πλευρά σας θα απαντήσετε, ότι αφού δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση, η παραμικρή ένσταση, η παραμικρή απάντηση εκ μέρους της ηγεσίας της Χώρας σας, γιατί να μην προβαίνουν όλοι οι Τούρκοι πολιτικοί  σε οξείες δηλώσεις και σχόλια κατά της Ελλάδος.

Σήμερα απαιτούμε να λειτουργήσει το Fethiye τζαμί, αύριο θα απαιτήσουμε τα νησιά, μεθαύριο να γίνει έπαρση της Ημισελήνου στην Ακρόπολη και κάποια στιγμή ίσως  σας ζητήσουμε να μας αποζημιώσετε και για τις σφαίρες των Τούρκων καταδρομέων, που κατέρριψαν το ελικόπτερο του Ελληνικού Ναυτικού την νύκτα των Ιμίων το 1996.

Αγαπητέ κύριε εμείς αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την λογική σας , καθώς και την γενικότερη πολιτική της χώρας σας, γι αυτό θα σας επισημάνουμε ένα ασήμαντο λαθάκι που κάνατε. Η Ελλάδα δεν είναι «εκκλησιαστικό κράτος». Όταν το αναφέρατε ίσως είχατε κατά νου ιερείς, όπως ο Γρηγόριος ο Ε’, ο Παπαφλέσσας,  ο ηγούμενος του Αρκαδίου Γαβριήλ, ή ο Χρυσόστομος Σμύρνης. Τότε οι ιεράρχες κρατούσαν στο δεξί την βίβλο και στο αριστερό το γιαταγάνι και οδηγούσαν με τους πύρινους λόγους και την ανδρεία τους, τους εξεγερμένους Έλληνες.

Σήμερα οι Έλληνες ιεράρχες κρατούν και με τα δυο χέρια το τιμόνι της  Mercedes και οι λόγοι τους συνάδουν απόλυτα με τις δηλώσεις του πολιτικού κατεστημένου. Γι αυτό να μην αναφέρετε ξανά ότι η Ελλάδα είναι «εκκλησιαστικό κράτος».

Αυτό που θα μπορούσατε όμως να πείτε και προπάντων να συνειδητοποιήσετε, είναι ότι η Ελλάδα κυβερνάται και για λίγο καιρό ακόμη θα κυβερνάται από ένα θλιβερό και άθλιο συνονθύλευμα επαγγελματιών πολιτικών, οι οποίοι στερούνται διδύμους γεννητικούς αδένες.

Σας επισημαίνουμε ξανά, για λίγο ακόμη καιρό.

Κατόπιν θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τις δηλώσεις και τις απαιτήσεις σας, σε πιο διαλεκτικό επίπεδο, γιατί από την  Εθνικιστική Ηγεσία, πλέον  θα λαμβάνετε απαντήσεις και δηλώσεις στο ανάλογο ύφος.
Ελλήνων Δίκτυο
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1868: Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
  • 1940: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
  • 1943: Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
  • 1944: Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet