Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΓΚΑΦΑ Μεγατόνων! Ο Π.Ρήγας προαναγγέλλει το πολιτικό ΤΕΛΟΣ του Ε.Βενιζέλου σε ανοιχτή ΚΑΜΕΡΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014, 17:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Ανοιχτή κάμερα «συλλαμβάνει» τον Παναγιώτη Ρήγα να παραδέχεται το πολιτικό τέλος του Ευάγγελου Βενιζέλου και εξηγεί γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει τις εκλογές όσο το συντομότερο γίνεται προκειμένου να προλάβει την δημιουργία κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Όλη τη συνομιλία που είχε στο τηλέφωνο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με άγνωστο πρόσωπο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος καταγράφηκε σε βίντεο από τηλεοπτική κάμερα.

Μέσα στο βίντεο αυτό ο κ. Ρήγας αναφέρει πώς οι «Σηφουνάκιδες και οι Μωραίτιδες» θα τελειώσουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να πάει σε εκλογές το συντομότερο δυνατόν.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έσυρε ο κ. Βενιζέλος τον Αντώνη Σαμαρά σε εσπευσμένη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και ζητάει εκλογές δήθεν με το σκεπτικό πώς χώρα δεν μπορεί να αντέξει άλλη αυτή την πολιτική ανωμαλία.

Επί της ουσίας όμως θέλει να προλάβει τον πολιτικό του τέλος αφού σε περίπτωση ίδρυσης κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, ιδίως αν ο πρώην πρωθυπουργός είχε χρόνο να το οργανώσει καλύτερα, κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ να μην μπει στη Βουλή και ο ίδιος ο Βενιζέλος να μην εκλεγεί καν βουλευτής.  

Το «defencenet.gr» έχει γράψει εδώ μήνες πώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει καταστεί έρμαιο του Ευάγγελου Βενιζέλου. Τη στιγμή λοιπόν που ο πρωθυπουργός «ξέπλυνε» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ από σκάνδαλα όπως αυτό των υποβρυχίων ο Ε. Βενιζέλος παίζει τα δικά του προσωπικά παιχνίδια όπως αποδεικνύει και το βίντεο με την παραδοχή του κ. Ρήγα.

Ο Π. Ρήγας μάλιστα όταν αντιλαμβάνεται πως η κάμερα είναι ανοιχτή και γράφει λέει βιαστικά στον συνομιλητή του: «Λοιπόν σε αφήνω τώρα γιατί με τραβάει ένας μ@λ@κας από τη ΝΕΡΙΤ».

Δείτε το βιντεο:

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
 
Σαν Σήμερα (31 Δεκεμβρίου)
  • -450: Αυτοκτονεί ο Θεμιστοκλής ο Αθηναίος, αυτοεξόριστος στη Μαγνησία της Ιωνίας.
  • -168: Οι Ρωμαίοι καταλαμβάνουν την Ήπειρο και τη Μακεδονία.
  • 1822: Οι Τούρκοι, υπό τον Ομέρ Βρυώνη, μετά την αποτυχία τους να καταλάβουν το Μεσολόγγι, λύνουν την πρώτη πολιορκία της πόλεως.
  • 1940: Το υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει το ιταλικό πετρελαιοφόρο "Κουίντο" έξω από τα χωρικά ύδατα της Γιουγκοσλαβίας.
  • 1942: Σφαγές Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο από Ιταλούς και Αλβανούς.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved