Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Η Ευρώπη θα μετανιώσει για την ισλαμοφοβία που τρέφει στα εδάφη της, δήλωσε ο Ερντογάν!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, 08:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Και κάλεσε στην απαγόρευση αντι-μουσουλμανικών συγκεντρώσεων στα κράτη της Ε.Ε., ως ο απόλυτος γυφτοσουλτάνος του ισλάμ!

Ο τούρκος σουλτάνος Ερντογάν, αν και αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο των ΗΠΑ που έχουν κηρύξει πόλεμο στην ισλαμική τρομοκρατία, παρόλα αυτά ο ίδιος δεν έχει καταδικάσει ποτέ την τρομοκρατική δράση των ομόθρησκών του ακόμα και εναντίον απλών πολιτών σε ισλαμικά κράτη και χώρες της Δύσης. Όμως, όποτε του δίνεται η δυνατότητα αρπάζει την ευκαιρία να καταδικάσει την «ισλαμοφοβία» (που κανονικά θα έπρεπε να ονομάζεται ισλαμοαηδία, μιας και αυτό το αίσθημα προξενεί στους εναπομείναντες πολιτισμένους) και να καλέσει τις Δυτικές κυβερνήσεις να επιβάλλουν κυρώσεις σε όσους ασκούν κριτική στο ισλάμ.

Αυτή την φορά, την Τρίτη, από την Άγκυρα ο τούρκος Πρωθυπουργός προειδοποίησε την Ευρωπαϊκή Ένωση να διαλύσει το κλίμα «ισλαμοφοβίας» και τις αντι-μουσουλμανικές συγκεντρώσεις που αυξάνονται στην Δύση, αντί να παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας στην Τουρκία.

Μάλιστα, ο Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τους τούρκους πρέσβεις να αναβαθμίσουν την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας στις χώρες όπου εργάζονται, παρούσιάζοντάς την ως ισχυρή και με αυτοπεποίθηση που δεν χρειάζεται την Ευρώπη για να επιβιώσει. Ταυτόχρονα, κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση για την στάση της κατά της Τουρκίας και της ενταξιακής της πορείας στον ευρωπαϊκό συνασπισμό. «Πιστέψτε με, η Ευρώπη θα μετανιώσει που προσπαθεί να δώσει μαθήματα δημοκρατίας στην Τουρκία αντί να προσπαθήσει να χειριστεί τις πολύ σοβαρές απειλές που αντιμετωπίζει», δήλωσε ο Ερντογάν απευθυνόμενος προς την ομάδα των τούρκων πρέσβεων.

Ο τούρκος Πρωθυπουργός δήλωσε ακόμη ότι οι ρατσιστικές δραστηριότητες και η «ισλαμοφοβία» βρίσκονται σε έξαρση στη Ευρώπη, εκφράζοντας το παράπονο ότι ρατσιστικές οργανώσεις κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την συμπάθεια του κόσμου σε ορισμένες κοινωνίες της Δύσης κάθε ημέρα που περνάει, αναφερόμενος προφανώς στην γιγάντωση του εθνικού πατριωτικού κινήματος PEGIDA στη Γερμανία.

«Η ισλαμοφοβία, για την οποία συνεχώς εφιστούμε την προσοχή και προειδοποιούμε, αποτελεί σοβαρή απειλή στην Ευρώπη. Αν το ζήτημα δεν αντιμετωπιστεί σήμερα, και αν οι πολιτικοί της Ευρώπης μείνουν παγιδευμένοι στον λαϊκισμό, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ευρωπαϊκές αξίες πρόκειται να τεθούν υπό αμφισβήτηση», απήυθυνε στον λόγο του ο Ερντογάν, ξεχνώντας ότι οι ίδιες ευρωπαϊκές αξίες ξαπόστειλαν τους ξυπόλητους κατσαπλιάδες του ισλάμ από την Γηραιά Ήπειρο και όχι με εκλογές...

Ε.Μ.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (11 Ιανουαρίου)
  • 1822: Οι Τουρκαλβανοί εγκαταλείπουν, μετά από διαπραγματεύσεις, το κάστρο της Κορίνθου.
  • 1826: Ο Ελληνικός Στόλος προσπαθεί να σπάσει την πολιορκία του Μεσολογγίου.
  • 1941: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κλεισούρα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved