Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Η λατρεία και η λαγνεία του τΣΥΡΙΖΑ προς την τρομοκρατία δεν έχει τέλος!

Η λατρεία και η λαγνεία του τΣΥΡΙΖΑ προς την τρομοκρατία δεν έχει τέλος!

Δυο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε όσον αφορά τις πρακτικές, τις ενέργειες και τις δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μια είναι ότι ζουν και κινούνται σ’ ένα κόσμο ιδεατό φτιαγμένο με τα δικά τους πρότυπα, απορρίπτοντας κάθε τι που δεν ταιριάζει στις παραμέτρους και στις θέσεις τους, καθώς και στην ιδιόμορφη διαδικασία διανόησης τους, που ταυτίζει τον όρο ελευθερία με την ασυδοσία, την ανευθυνότητα και την μωρότητα, καταστρατηγώντας κάθε μορφή δεοντολογίας, περιφρονώντας εμφανώς τους θεσμούς και την κοινή νοημοσύνη και το συναίσθημα, καταλήγοντας τοιουτοτρόπως ως οι μόνοι εκφραστές ενός κοινωνικού και ιδεολογικού ρατσισμού και άκρατου απολυταρχισμού.

Και η άλλη είναι ότι διαθέτουν μια μορφή πνευματικής αναπηρίας σε μεγάλο ποσοστό και αυτή είναι και η μόνη κοινή ιδεολογική τους παράμετρος.

Πως άλλως μπορούμε να αιτιολογήσουμε τις δηλώσεις της βουλευτού κυρίας Αφροδίτης Σταμπουλή από το βήμα του κοινοβουλίου, βάσει των οποίων υποστήριξε ότι οι γονείς των προφυλακισμένων ακροαριστερών τρομοκρατών και εγκληματιών «Πυρήνες της Φωτιάς» έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Συγκεκριμένα μάλιστα δήλωσε, ότι οι γονείς δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, και έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στο ναό της Δημοκρατίας, την ώρα που βρίσκονται στη Βουλή “εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες”.

Κατ αρχάς ας ξεκαθαρίσει η αγαπητή κυρία ποιοι είναι όλοι αυτοί που αναφέρει; Υπάρχει κάποιος βουλευτής που καταδικάστηκε τελεσιδίκως για μαχαίρωμα, ή κάποιος που συνεργάστηκε με την κυρία Λεπέν; Τώρα όταν αναφέρει τον όρο χούντα, ποιους άραγε εννοεί; Την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου που καταδυναστεύει αυτό τον τόπο και έχει καταλύσει τα πάντα; Γιατί εμείς άλλη χούντα δεν γνωρίζουμε.

Αντιθέτως εντός του κοινοβουλίου υπάρχουν πάρα πολλοί βουλευτές που το όνομά τους εμπλέκεται σε οικονομικά σκάνδαλα, καταχρήσεις, χρηματισμούς, φοροδιαφυγή, έκδοση ακάλυπτων επιταγών ή βουλευτές που στο fb δηλώνουν φίλοι του ακροαριστερού δολοφόνου της Πάρου και που όλοι τους ανήκουν στην ίδια πολιτική παράταξη και στον ιδεολογικό χώρο με αυτήν.

Αλλά ειλικρινά εμπρός στην «υπερβατική» φιλοσοφική λογική της κυρίας Σταμπουλή η ψυχιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δηλαδή τα κακομαθημένα και καλοζωισμένα αστόπαιδα που για να διασκεδάσουν την πλήξη τους, αποφάσισαν να προσποιηθούν τους κοινωνικούς επαναστάτες και άρπαξαν στα χέρια τους τα καλάσνικωφ και τους εκρηκτικούς μηχανισμούς δεν είναι εγκληματίες; Δεν είναι φονιάδες που στράφηκαν εναντίον της εννόμου τάξης και της κοινωνίας; Μπορεί να αναλογιστεί (αν και το θεωρούμε ακατόρθωτο) η κυρία Σταμπουλή τι θα γίνονταν αν στην τελευταία ληστεία που διέπραξαν και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω άνοιγαν πυρ με τον βαρύ οπλισμό που είχαν στην κατοχή τους;

Πόσες οικογένειες θα μαυροφορούσαν;

Αλλά στο διαταραγμένο πνεύμα της κυρίας βουλευτού καθώς και όλων των αρουραίων του ΣΥΡΙΖΑ η βία αγιοποιείται και το έγκλημα εξιλεώνεται σαν πράξη, αν τα κίνητρα που οδηγούν σε αυτά είναι ιδεολογικά και συγκεκριμένης ταξικής (Α)”συνείδησης”.

Οπότε με την νοσηρή της λογική οι συγκεκριμένοι αλητάμπουρες δεν είναι εγκληματίες, αλλά… “επαναστάτες” (ρωτείστε και την μαμά τους). Όπως ανάλογα και οι λαθρομετανάστες δολοφόνοι που σφάζουν για μια μηχανή λήψης, που βιάζουν, που αφήνουν ένα νέο κορίτσι παράλυτο, που βασανίζουν αδύναμους γέροντες είναι αθώοι. Ένοχος είναι η κοινωνική ανισότης.

Βλέπουμε λοιπόν για μια ακόμη φορά, τώρα πια που ο ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να αναλάβει τα ηνία της Χώρας (κούφια η ώρα) η λατρεία και η λαγνεία του προς την τρομοκρατία και τους φονιάδες της δεν μπορεί να κρυφτεί. Μάλιστα αναφέρεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που έδωσε τις προσκλήσεις στους γονείς για να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση, η οποία είχε ως θέμα τις αλλαγές στο Σωφρονιστικό σύστημα και στα ιδρύματα ασφαλείας.

Προσωπική μας άποψη είναι ότι αντί να παρακολουθούν οι γονείς εκ των υστέρων τις συνεδριάσεις του κοινοβουλίου από αγωνία μήπως κακοπέσουν τα βλαστάρια τους, το πλέον απαραίτητο και ενδεδειγμένο θα ήταν να παρακολουθούσαν εκ των προτέρων την πορεία τους και να τους έλεγχαν .

Πάντως ειλικρινά σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να φανταστούμε τον ιδεολογικό προσδιορισμό και τις «επαναστατικές» πρακτικές της ακροαριστερής τρομοκρατίας, αφού πλέον θα είναι νόμιμη και με τις ευλογίες της τότε κυβέρνησης.
Δημοσκόπηση
:
 
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved