ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ! ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑ ΜΕ ''ΑΛΥΣΙΔΕΣ'' ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΔΕΙΤΕ!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 17 Απριλίου 2015, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Οι δυτικοί να εύχονται να μην πάθει τίποτα ο Β.Πούτιν και να είναι υγιής και πρόεδρος της Ρωσίας μέχρι τα βαθιά γεράματά του. Γιατί χωρίς τον Β.Πούτιν, οι ισορροπίες που θα σχηματίζονταν στο εσωτερικό της χώρας δεν θα τους άρεσαν καθόλου", σημείωσε με νόημα ένας από τους πιο σοβαρούς πολιτικούς αναλυτές στη ρωσική πρωτεύουσα μιλώντας στον απεσταλμένο του defencenet.gr και σχολιάζοντας τις συνεχείς (ανυπόστατες...) φήμες περί της υγείας του Ρώσου προέδρου που κυκλοφορούν στα δυτικά ΜΜΕ.

Και ανέλυσε τη θέση αυτή με το εξής σκεπτικό: "Με ... αλυσίδες κρατά τους Ρώσους στρατηγούς από το να απαντήσουν με τον τρόπο που αυτοί θεωρούν "κατάλληλο" στην κυβέρνηση του Κιέβου και στο ΝΑΤΟ. Σε δύο ημέρες θα μπορούσαν να μπούν στο Κίεβο, σε τέσσερις ημέρες στην Βαρσοβία και σε μία εβδομάδα στο Βερολίνο.

Στο ΝΑΤΟ δεν έχουν καταλάβει ότι παίζουν με τη φωτιά με όλα αυτά που κάνουν και τις ανόητες προκλήσεις στα ρωσικά σύνορα. Η μισή Ουκρανία και ο μισός πληθυσμός σε Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία είναι ρωσόφωνοι. Ούτε θα καταλάβουν τι έγινε οι ΝΑΤΟϊκοί.

Σχεδόν όλα τα στελέχη στα ρωσικά επιτελεία είναι υπέρ της άποψης της άμεσης δυναμικής απάντησης στις ΝΑΤΟϊκές προκλήσεις και μόνο ο Β.Πούτιν ξέρει και τους συγκρατεί. Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να ελέγξει την οργή των Ρώσων γι' αυτά που γίνονται, ειδικά στην Ουκρανία".

Όσο για την ουκρανική κρίση και το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δυτικά ή ισραηλινά όπλα από την Ουκρανία, τόνισε τα εξής: "Δεν υπάρχει ουκρανικός Στρατός, ούτε ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στην πραγματικότητα. Π.χ. το σώμα των αξιωματικών ήταν και είναι ρωσόφωνοι και πολύ μεγάλο ποσοστό, ειδικά στις νότιες περιοχές. Και οι Ρώσοι εύχονται να στείλουν όπλα η δυτικοί: Θα πέσουν όλα στα χέρια τους μέσα σε λίγες ώρες, αν ξεκινήσει ο οδοστρωτήρας. Η διαφορά ισχύος είναι τεράστια"...

Αν είναι έτσι, όντως θα πρέπει να προσεύχονται οι δυτικοί για την υγεία του Β.Πούτιν...

Πηγή: http://www.volcanotimes.com/2015/04/blog-post_26.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (19 Απριλίου)
  • 1453: Τουρκικές θηριωδίες κατά των Ελλήνων στην Πριγκηπόνησσο.
  • 1819: Οι κάτοικοι της Πάργας αναγκάζονται από τον Αλή Πασά να εκπατριστούν στην Κέρκυρα και στα άλλα νησιά του Ιονίου.
  • 1825: Ο τουρκικός στόλος του Χαλήλ Μπέη αποβιβάζει στρατό στην Μεθώνη.
  • 1878: Οι Θεσσαλοί επαναστάτες, υπό τους Γαρενή, Μπασδέκη και Κασοβέτη νικούν τους Τούρκους στην Μακρυνίτσα.
  • 1897: Μάχη στο Μουζάκι Θεσσαλίας.
  • 1941: Αρχίζει η εισβολή των Βουλγάρων στην Μακεδονία. Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει το Δέλβινο και τους Αγ. Σαράντα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved