Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

IΔΟΥ τα... τριαντατόσα ξεχασμένα «ακίνητα» Σταθάκη! ΔΕΙΤΕ τα έγγραφα! (ΦΩΤΟ)

6 Δεκ, 11:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Με την κατάθεση της δήλωσης του ΕΝΦΙΑ για το 2015 του ίδιου και της συζύγου του, Θέμιδος Γκέκου, ο υπουργός Οικονομίας τόνισε πως θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια. Νωρίτερα, κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό έκανε λόγο για... “mega” ψέμα.

Ο υπουργός Οικονομίας υποστήριξε ότι έχει μόνο τέσσερα ακίνητα στην κατοχή του και προσπάθησε να χλευάσει όσα λέγονται για τα 37 ακίνητα που υποτίθεται ότι έχει στην κατοχή της η οικογένειά του.

Ο Γιώργος Σταθάκης έκανε λόγο για «τριαντατόσα αγροτεμάχια της γυναίκας του, κληρονομιά» για την οποία όπως είπε η σύζυγός του είναι στα δικαστήρια. Θέλοντας να δείξει πού βρίσκονται τα συγκεκριμένα κτήματα, ο υπουργός Οικονομίας είπε ότι είναι «στην ορεινή -δεν ξέρω και τις περιοχές – στην ορεινή Κορινθία και Αρκαδία». Στην δήλωση του ΕΝΦΙΑ που κατέθεσε στη Βουλή ωστόσο δεν περιλαμβάνονται κτήματα ή αγροτεμάχια στην Αρκαδία, παρά μόνο στην Κορινθία…

ΔΕΙΤΕ τα ακίνητα του κ. Σταθάκη όπως αυτά περιλαμβάνονται στη δήλωση για τον ΕΝΦΙΑ του 2015





Και εδώ τα «τριαντατόσα» ακίνητα της Θέμιδος Γκέκου, συζύγου του κ. Σταθάκη:










  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1943
    Τα χιτλερικά στρατεύματα εκτελούν 1.048 κατοίκους των Καλαβρύτων και των γειτονικών χωριών, πολλά από τα οποία πυρπολούν.

Φίλοι - Συνεργάτες