ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Καρέ-καρέ η εκτέλεση Νεμτσόφ – Νέο βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πολιτικού

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, 16:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Νέο βίντεο με σοβαρά στοιχεία για την εν ψυχρώ δολοφονία του ηγετικού στελέχους της αντιπολίτευσης, Μπόρις Νεμτσόφ ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το τηλεοπτικό κανάλι Moscow’s TVC έπαιξε βίντεο από κάμερα καιρού της Μόσχας όπου φαίνεται ότι ο εκτελεστής του 55χρονου πολιτικού είχε στήσει ενέδρα στην γέφυρα Μπολσόι Μοσκβορέτσκι.

Σύμφωνα με όσα μπορεί να διακρίνει κανείς στο βίντεο, ένας άνδρας τρέχει προς το μέρος του Νεμτσόφ και της νεαρής συντρόφου του μοντέλου από την Πολωνία Άννα Ντουρίτσκαγια. Λίγο αργότερα ένα αυτοκίνητο κλείνει την εικόνα από την κάμερα και στις 23:31 ο Νεμτσόφ πέφτει νεκρός από τις σφαίρες. Αμέσως ο δράστης μπαίνει στη θέση του συνοδηγού σε ένα γκρι αυτοκίνητο και εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, η δολοφονία φαίνεται ότι είχε σχεδιαστεί προσεκτικά και με κάθε λεπτομέρεια. Προς το παρόν, οι ερευνητές αναζητούν απαντήσεις σε πέντε πιθανά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία.

Όπως διαβάζουμε στο rbth.com ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Έρευνας, Βλαντιμίρ Μάρκιν ανέφερε ότι η δολοφονία θα μπορούσε να ήταν μια πρόκληση με στόχο την αποσταθεροποιήσει της πολιτικής κατάστασης στην Ρωσία, είτε να συνδέεται με τη θέση του Νεμτσόφ στην αιματηρή επίθεση κατά του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo.

Επιπλέον εξετάζεται εάν η εκτέλεση είχε σχέση με απειλές που δεχόταν ο πολιτικός, με την εργασία του ή με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις του.

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (2 Μαρτίου)
  • 1331: Οι Οθωμανοί του Ορχάν καταλαμβάνουν την Νίκαια της Βιθυνίας.
  • 1354: Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν την Καλλίπολη της Ανατ. Θράκης.
  • 1822: Ο Κολοκοτρώνης καταλαμβάνει την περιοχή του Γηροκομείου Πατρών.
  • 1828: Ο τουρκικός στόλος φθάνει στην Χίο και αναγκάζει τον Φαβιέρο να λύσει την πολιορκία του φρουρίου.
  • 1833: Συγκροτούνται 10 Τάγματα Ακροβολιστών του Τακτικού Ελληνικού Στρατού.
  • 1913: Απελευθέρωσις της Σάμου από Διλοχία Στρατού.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved