Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Μάγκας ο αντιπεριφερειάρχης Χίου: "Καλός τούρκος είναι ο νεκρός τούρκος"!!! Παρεξηγήθηκαν οι άπλυτοι του τΣΥΡΙΖΑ αναγκάζοντάς τον να ανακαλέσει...

15 Απρ, 17:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Αντιδράσεις για τη δήλωση Κάρμαντζη ότι «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»

Σε ανακοίνωσή του, ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ Χίου κάνει λόγο για «εθνικιστικό παραλήρημα» και «αδιανόητες φράσεις»

Αντιδράσεις προκαλεί  στους αλληλέγγυους και στις ΜΚΟ των αναρχοκατσαπλιάδων,η διαδικτυακή ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος, με αφορμή τις συνεχείς τις παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου στις Οινούσσες και τα Ψαρά από τους Τούρκους, έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Facebook, ότι «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος».

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης προχώρησε σε διευκρινιστική τοποθέτηση, αναφέροντας ότι «δεν απευθύνεται στον τουρκικό λαό, αλλά στο βαθύ στρατιωτικό κράτος, που με τις γνωστές μεθόδους του προκαλεί το κοινό αίσθημα.»

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου κάνει λόγο για «εθνικιστικό παραλήρημα» και «αδιανόητες φράσεις» και ζητά την αποπομπή του και να τοποθετηθεί η ΝΔ για το θέμα.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, αναφέρει ότι αποδοκιμάζει την τοποθέτηση του αντιπεριφερειάρχη και σημειώνει πως «φυσικά δεν εκφράζει την Περιφέρεια».

Μετά τις αντιδράσεις, ο αντιπεριφερειάρχης διέγραψε την Πέμπτη την επίμαχη ανάρτηση από το προφίλ του στο Facebook. Έκανε πίσω δηλαδή ο αιρετός άρχων.

Αναλυτικά η δήλωση Κάρμαντζη

«Το σύνθημα των καταδρομέων μας για το οποίο Συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα με τις ιδιότητες που φέρω με τη σειρά που ακολουθούν ως Έφεδρος Επίλαρχος, πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος! Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα που πρέπει να λέγεται από τα χείλη όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων απανταχού της γης! Έχουμε ένα γείτονα άθλιο, άπληστο, μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλακτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο!

«Γνωρίζουμε δε ότι αυτό το αισχρό κράμα των 50 και βάλε Εθνικών και Θρησκευτικών μειονοτήτων το κανάκεψαν και το δημιούργησαν οι άθλιοι μπάσταρδοι της Αναθεματισμένης Δύσης προαιώνιοι εχθροί του Γένους μας με διάφορους άλλους και τώρα πληρώνουν για αυτά που δημιούργησαν και θα πληρώσουν πολλά ακόμα!

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο Ενωμένοι Έλληνες, Έλληνες ομόψυχοι, Έλληνες αδελφωμένοι και μονιασμένοι (σ’ αυτούς τους Έλληνες χωράνε ακόμα μετανιωμένοι όμως, Φιληδες Τασιες Ρεπουσενες και Σιες) μπορούμε να αντισταθούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ορδές περιμετρικά του Έθνους μας και μόνο με τις δικές μας δυνάμεις και αλήθεια μπορούμε!!

«...Αν το ύφος της γραφής μου ξαφνιάσει κάποιους δεν Ζητώ Συγγνώμη διότι αυτό που μας έχει ρημάξει τελικά είναι ο καθωσπρεπισμός έχοντας χάσει την αυθεντικότητα μας!!!»


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 1566
  Ο Πιαλή Πασάς με 10.000 άνδρες εκδιώκει τους και Γενουάτες καταλαμβάνει την Χίο.
 • 1821
  Ο Πρόκριτος Κων. Λαχανάς κηρύσσει την Επανάσταση στην Σάμο, υψώνοντας την Σημαία της Επαναστάσεως στην πόλη Βαθύ.
 • 1822
  Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς.
 • 1897
  Σημειώνεται η μοναδική Ελληνική νίκη, στην περιοχή Βελεστίνου, κατά τον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.
 • 1941
  Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Ερσέκα και την Χειμάρρα. Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κατερίνη και τα Γρεβενά.
 • 1944
  Φονεύεται από αντάρτες του ΕΛΑΣ ο Σχης Δημήτριος Ψαρρός και πολλοί αιχμαλωτισθέντες συμπολεμιστές του.
 • 1956
  Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ανατινάζουν δύο δεξαμενές πετρελαίου στην Λευκωσία.

Φίλοι - Συνεργάτες