Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Μην στερείτε από τον πλανήτη τους Έλληνες

Μην στερείτε από τον πλανήτη τους Έλληνες

Η δήλωση Ντράγκι ότι το ελλαδικό κράτος δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς επιτήρηση, φανερώνει εκ νέου την πικρή πραγματικότητα: το 1821 απλά αλλάξαμε κατακτητή. Οι… «φιλέλληνες» της εποχής μας πήραν από τους Οθωμανούς και μας έριξαν στην… αγκαλιά της Δύσης.

Από τότε παίρνουμε δάνεια και υπογράφουμε Μνημόνια. Η ταυτότητα του Ελληνισμού περιορίστηκε σε συγκεκριμένα σύνορα και τίποτα δεν γινόταν χωρίς την έγκριση των «φίλων» και «συμμάχων» από την Δύση. Όποιος πολιτικός τολμούσε να προτείνει κάτι πέραν της συγκεκριμένης γραμμής απειλείτο ακόμα και η ζωή του. Υπάρχουν τόσο γνωστά όσο και άγνωστα στο ευρύ κοινό παραδείγματα.

Η οικονομική κρίση, η οποία είναι παγκόσμια, ήρθε απλά να μας πάρει αυτά που απλόχερα μας μοίραζε ο καταναλωτισμός με ψεύτικο χρήμα. Ξέρετε όμως κάτι; Καλό θα μας κάνουν. Ήδη μας έχουν κάνει. Το «στρίμωγμα», που ακόμα δεν είναι μεγάλο σε σχέση με ό,τι παγκοσμίως ακολουθήσει, οδηγεί ξανά σε αυτό που θεωρείται η απαρχή του Ελληνισμού: το φιλότιμο.

Το φιλότιμο να μοιράζεσαι χωρίς ανταλλάγματα. Το φιλότιμο να αγωνίζεσαι για την ελευθερία την δική σου και του διπλανού. Την ελευθερία να δημιουργείς και να μοιράζεσαι. Έτσι γεννήθηκε ο παγκόσμιος πολιτισμός. Από φιλότιμους Έλληνες. Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα τα κρύβουν όλα και δίνουν μόνο ό,τι συμφέρει τους εξουσιαστές για να κρατούν κοιμισμένους τους πολίτες. Θέλουν να το βουλώνουμε και απλά να πληρώνουμε.

Οι σύγχρονοι «φιλέλληνες», όπως οι πρόγονοί τους το 1821 μας οδήγησαν στην Δύση, εκείνοι θέλουν τώρα να μας οδηγήσουν στην απόλυτη φυλακή της παγκοσμιοποίησης. Μόνο που τώρα οικειοθελώς φυλακίζουμε τους εαυτούς μας και πετάμε με μανία το κλειδί. Παλιά αυτό γινόταν δια της βίας.

Η διέξοδος βρίσκεται στις προοδευτικές και πανανθρώπινες αρχές του Ελληνισμού. Δεν θα βαρεθούμε να το γράφουμε. Όποιος θέλει μας διαβάζει. Αυτή είναι η λύση, αυτό είναι το μέλλον. Μετά όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους, αρκεί να μην φαγωνόμαστε μεταξύ μας για …, ας μην το πούμε καλύτερα. «Γροθιά» στον σκοταδισμό μέσα μας και μετά παγκοσμίως. Μην στερείτε από τον πλανήτη τους Έλληνες. Μην στερείτε από τον πλανήτη τους εαυτούς σας!

Θυμηθείτε: Ξένοι ακαδημαϊκοί: «Ελληνισμός η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας»
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved