ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

NA ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΓΙΑ ΨΑΡΑΚΙ!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, 10:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Η σκηνή που θα σας περιγράψω συνέβη το βράδυ της Τρίτης, όταν το ρολόι του CNN άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για τη χρεοκοπία, όταν στο Σύνταγμα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η συγκέντρωση υπέρ της παραμονής στο ευρώ και όταν οι ουρές στα ΑΤΜ, για ανάληψη 50 ευρώ, δεν έλεγαν να τελειώσουν, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Όλα όμως αυτά άφηναν προφανώς παγερά αδιάφορο τον (υπερ)υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα με μεγάλη παρέα, φίλων και συνεργατών του, στο πολυτελές εστιατόριο του «Χίλτον» «Milos» για μια μεγαλοπρεπή ψαροκατάσταση.

Και για να μη γίνει αντιληπτός από αδιάκριτα μάτια και περίεργα ώτα, εξασφάλισε το δείπνο στον… πριβέ χώρο του εστιατορίου, όπου απόλαυσαν τα ψάρια τους, τις σαλάτες τους και τα ακριβά κρασιά.

Η ώρα περνούσε και η συντροφιά δεν ήθελε να το διαλύσει κι ας έφευγαν εκείνη την ώρα από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα οι πρώτοι συγκεντρωθέντες.

Ο (υπερ)υπουργός συνέχισε την κουβέντα στη σάλα του εστιατορίου απολαμβάνοντας το κρασί του, οπότε ένας επιχειρηματίας που τον αναγνώρισε, τον πλησίασε και του είπε με αγανάκτηση:

«Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε, υπουργέ, εδώ η πατρίδα υποφέρει, είναι ντροπή που είστε εδώ αυτή την ώρα…».

Ούτε σε αυτή την παρατήρηση ο κ. Σταθάκης έχασε το (μόνιμο) χαμόγελό του, απλώς γύρισε την πλάτη στον διαμαρτυρόμενο χωρίς να πει κουβέντα…

Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/07/na-60.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (4 Ιουλίου)
  • -362: Ο Επαμεινώνδας νικά στη Μαντίνεια τους Σπαρτιάτες και τους Αθηναίους.
  • 1570: Μανιάτες, Κυθήριοι και Βενετοί κυριεύουν και κατεδαφίζουν το τουρκικό ορμητήριο στην Μάνη, το Πόρτο Κάγιο.
  • 1821: Απελευθέρωση της Μονεμβασιάς.
  • 1822: Στον Πέτα της Άρτας 7.500 Τούρκοι επιτίθενται στο Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα του Μαυροκορδάτου και το συντρίβουν.
  • 1921: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κιουτάχεια.
  • 1943: Δύναμη 5.000 ανταρτών του ΕΔΕΣ αρχίζει εκτεταμένες επιχειρήσεις κατά των δυνάμεων κατοχής στη Δυτική Ελλάδα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved