Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Ο εθνικός ολετήρας Τζέφρυ Παπανδρέου ειρωνεύεται τους Έλληνες για την φτώχεια τους!

Ο εθνικός ολετήρας Τζέφρυ Παπανδρέου ειρωνεύεται τους Έλληνες για την φτώχεια τους!

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κάποιος της καταστροφή που έχουν επιφέρει στην Ελλάδα το κλεφτοπασόκ και η οικογένεια Παπανδρέου. Ο γιος του μεγαλύτερου λαοπλάνου που ως πρωθυπουργός κατέστρεψε ολοκληρωτικά την Ελλάδα, παραδίδοντας εθνική κυριαρχία στους τοκογλύφους και καταδικάζοντας τον λαό στην ανέχεια, ακόμα και τώρα έχει το θράσος να κάνει υποδείξεις και ειρωνείες!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Τζέφρυ Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Άντα, έφτασαν λίγο πριν από τις 5 μ.μ. την Τρίτη στο αεροδρόμιο με προορισμό την Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τις πασχαλινές τους διακοπές. Ήταν σε διαφορετικά αυτοκίνητα και με συνοδεία αστυνομικών, αλλά κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τον πλησιάσουν, ειδικά οδηγοί ταξί που ήταν στην περιοχή.

Μάλιστα ορισμένοι έφτασαν πολύ κοντά κι ένας οδηγός ταξί πλησίασε και του είπε: "Κύριε Γιώργο, εσείς τις διακοπές σας τις κάνατε .Εγώ όμως και όλοι αυτοί γύρω φέτος δε φάγαμε αρνάκι!".

Ο παντελώς εκτός τόπου και χρόνου Τζέφρυ του απάντησε κυνικά: "Να ψάξεις να βρεις την αιτία γιατί δεν έφαγες αρνάκι".

Τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά για τον εθνικό ολετήρα που σαν σήμερα πριν 4 χρόνια παρέδωσε την πατρίδα μας στην μέγγενη του Μνημονίου.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved