Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

O Νάιτζελ Φάρατζ «ξαναχτυπά»: «Θα διώξω όσους ξένους γιατρούς δεν μιλούν καθαρά Αγγλικά»!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 6 Ιανουαρίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Στη δέσμευση ότι θα διώξει συλλήβδην όλους όσοι εργάζονται στο βρετανικό Σύστημα Υγείας και δεν «μιλάνε καθαρά Αγγλικά» προχώρησε ο πρόεδρος του ξενοφοβικού Ukip Νάιτζελ Φάρατζ.

Οι υποσχέσεις του Φάρατζ δεν σταματούν εδώ. Στο ενδεχόμενο, λέει, που το κόμμα του σχηματίσει κυβέρνηση στη Βρετανία, όλοι οι ξένοι εργαζόμενοι στον κλάδο υγείας (περί τις 130.000) θα υποχρεωθούν να ξανακαθήσουν στα θρανία. Οχι για να γίνουν καλύτεροι στη δουλειά τους, αλλά για να μάθουν να μιλούν άπταιστα την Αγγλική.

Ο ηγέτης του Ukip ισχυρίζεται ότι αφουγκράζεται την αγωνία των ασθενών, οι οποίοι κουράρονται από γιατρούς και νοσοκόμες «που δεν μιλούν καλά Αγγλικά». Και θεωρεί «σκανδαλώδες» ότι οι βρετανοί εργαζόμενοι στο Σύστημα Υγείας δεν είναι περισσότεροι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του βρετανικού Συστήματος Υγείας, όλοι οι γιατροί οι οποίοι κάνουν αίτηση για να ασκήσουν την Ιατρική στη Βρετανία πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν επάρκεια στην αγγλική γλώσσα.

«Καλού – κακού» πάντως, ο Φάρατζ θα τους περάσει ξανά όλους από εξετάσεις. Η «λογική» του είναι – υπερβολικά – απλή. «Δεν θέλουμε να ζούμε σε μία χώρα, όπου όλοι θα μιλάμε την ίδια γλώσσα; Και δεν είναι σκάνδαλο να μην εκπαιδεύουμε αρκετούς γιατρούς και νοσοκόμες στη χώρα μας;», αναρωτήθηκε μιλώντας στο Sky News.

Προ διετίας, ο πρόεδρος του Ukip υποστήριζε ότι για να είναι βιώσιμο το βρετανικό Σύστημα Υγείας, θα έπρεπε να βασιστεί σε ένα ασφαλιστικό σύστημα. Πολύ γρήγορα ωστόσο έκανε στροφή 180 μοιρών. Εγκατέλειψε εκείνο το σχέδιο που θα έβρισκε αντίθετη την πλειονότητα των Βρετανών και υποσχέθηκε ότι δεν θα υπάρξουν ιδιωτικοποιήσεις στο Σύστημα Υγείας.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (11 Ιανουαρίου)
  • 1822: Οι Τουρκαλβανοί εγκαταλείπουν, μετά από διαπραγματεύσεις, το κάστρο της Κορίνθου.
  • 1826: Ο Ελληνικός Στόλος προσπαθεί να σπάσει την πολιορκία του Μεσολογγίου.
  • 1941: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κλεισούρα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved