Ο "Τουρκογάλακτος" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει κάλεσμα για μποϊκοτάζ των θρησκευτικών!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Κριτική από τον Έλληνα(;) βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στον νόμο για τους 240 ιμάμηδες και κάλεσμα για μποϊκοτάζ του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία!Διαβάστε την ανακοίνωση του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιεύει το tourkikanea.gr:

“Στα πλαίσια της έγκρισης του νόμου των 240 ιμάμηδων από την μνημονιακή κυβέρνηση, πριν από μικρό διάστημα υπογράφηκε από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αρβανιτόπουλο και τέθηκε σε εφαρμογή σύμβαση για την εργασία 63 ιεροδιδασκάλων στα κρατικά δημοτικά και γυμνάσια.

Τον τελευταίο καιρό στα πλαίσια των μνημονιακών συνταγών, ενώ με δικαιολογία τις οικονομικές δυσκολίες απολύεται διδακτικό προσωπικό στο οποίο δεν αναγνωρίζεται το δικαίωμα της εργασίας και ενώ ακόμη υπάρχει έλλειμμα 10 δασκάλων τουρκικών σε μειονοτικά δημοτικά, η μνημονιακή κυβέρνηση χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο αίτημα από μειονοτικό φορέα, από γυμνάσιο ή λύκειο και παρά την σφοδρή αντίδραση της μειονότητας, πέρασε αυτόν τον νόμο και τον θέτει σε εφαρμογή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τον νόμο για τους ιμάμηδες και τους λόγους του τους είχα περιγράψει σε ομιλία που έκανα στην βουλή. Στη μνημονιακή κυβέρνηση η οποία στην περίοδο της πιο βαθιάς κρίσης, περιφρονώντας τα βασικά αιτήματα της μειονότητας σχετικά με τον νόμο για τους ιμάμηδες, την καλύτερη απάντηση θα δώσει ο κόσμος της μειονότητας.

Αξιότιμοι κηδεμόνες, πολύτιμοι μαθητές που αποτελείτε το μέλλον μας, το μάθημα των θρησκευτικών που μπήκε στα δημόσια δημοτικά και γυμνάσια δεν είναι ένα υποχρεωτικό αλλά ένα κατ΄επιλογήν μάθημα. Επιθυμώ να αναφέρω πως οι μαθητές που δεν επιθυμούν να μετάσχουν στο μάθημα, μπορούν να εξαιρεθούν προσκομίζοντας στην διεύθυνση του σχολείου μια αίτηση.

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε πει πως το μέλλον κάθε χώρας είναι συνδεδεμένο με την εκπαίδευση των ανθρώπων της χώρας, έτσι και η μειονότητα μας με διεθνείς συνθήκες έχουν το δικαίωμα αίτησης παιδείας υψηλής ποιότητας.

Το εκπαιδευτικό είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας, αλλά πρώτα από όλα αφορά τα παιδιά της μειονότητας και τους κηδεμόνες τους.

Δεν έχω καμμιά αμφιβολία πως η μειονότητα έναντι των ανεπιθύμητων μέτρων που δεν μας αξίζουν, θα δώσει στην μνημονιακή κυβέρνηση την δέουσα απάντηση, μποϊκοτάροντας την εφαρμογή τους.”

Με σεβασμό

Βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ
Ποιό κόμμα θεωρείτε ποιο διεφθαρμένο;
Πασόκ
Νέα Δημοκρατία
Και τα 2 το ίδιο
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 842: Πεθαίνει ο τελευταίος εικονομάχος αυτοκράτορας Θεόφιλος.
  • 1782: Θάνατος στην Πάτρα του νεομάρτυρα Ζαχαρία από την Άρτα.
  • 1827: Ο Γ. Καραϊσκάκης επιτίθεται νύκτα κατά τουρκικού στρατοπέδου στην Βελίτσα. Τούρκοι πολιορκούν την εκκλησία της Λαμπρινής Ρεθύμνου και σφάζουν όλους τους χριστιανούς.
  • 1854: Επαναστατικά σώματα επιτίθενται και απελευθερώνουν το Πέτα.
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet