Ωραία δημοσιογραφία κύριε Βαξεβάνη! Μα τόση προπαγάνδα;;; ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Eντάξει! Η εμπάθεια τους έχει καταγραφεί. Και το μίσος τους επίσης. Οι μπλέ-κόκκινο-ροζ μονταζιέρες σε φωτογραφίες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δίνουν ρεσιτάλ.

Καθαρή Δευτέρα σήμερα, βροχή, αετοί δεν πέταξαν, και κάποιοι από το site  του Βεξεβάνη, (μπορεί και ο ίδιος ο Βαξεβάνης) είπαν να πετάξουν μια ανοησία για να καταγραφεί ο αγώνας τους ως “αντιστασιακός”! (Βρε λέτε να κάνει κόμμα και ο Βαξεβάνης, κινούμενος στην κεντροαριστερά βεβαίως – βεβαίως;;; – κοινώς λαγουδάκι του Τσίπρα;)

Κατέφυγαν λοιπόν στην προσφιλή τους κατακίτρινη δημοσιογραφία, αυτήν που ο λαός την παρομοιάζει με το πίσω κεντρικό μέρος του ανθρώπινου σώματος, και παραποίησαν μια φωτογραφία από δράση της Τ.Ο. Καλαμάτας. Ιδού:

Έγραψαν μάλιστα και άρθρο:  “Εντάξει, το να γράψεις «αφάνατοι» αντί για «αθάνατοι» είναι ένα λάθος που μπορεί να κάνει ο καθένας πάνω στη βιασύνη του. Το να γράψεις «πήσω» αντί για «πίσω» πιθανότατα σημαίνει ότι και το δημοτικό το πέρασες με βύσμα. Αλλά όταν προσπαθείς να γράψεις «Ή ταν ή επί τας» και σου βγαίνει… «Νταν ή Πιτάς», ε, τότε μόνο να γελάσει μπορεί κανείς. Η παραπάνω φωτογραφία κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, και προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά από το γέλιο. Αναρωτιόμαστε πώς θα έγραφαν το “μολών λαβέ”…

oraia_dimosiografia_kurie_baxebani_ma_tosi_propaganda_diadoste_to_oloi_na_ma8ei_o_kosmos_poioi_einai-2.jpg

Να είναι καλά τα παιδιά που φροντίζουν για την διασκέδαση του ελληνικού λαού σε δύσκολες ημέρες… Αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει Εθνικιστικά! Ιδού λοιπόν το βίντεο από την δράση της Τ.Ο. Καλαμάτας όπου ως εκ θαύματος η φωτογραφία γράφει σωστά τα συνθήματα… Βαξεβάνη; Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Από τώρα και εμπρός θα γελάει το Πανελλήνιο με το φιάσκο σου! Ντροπή ρε...



Δυστυχώς για το “Κουτί της Πανδώρας” τέτοια ξεφτιλίκια δείχνουν και την γενικότερη αισθητική και σοβαρότητα δημοσιογραφίσκων τύπου Βαξεβάνη, όπου γράφουν με υψηλα ακριβή πένα αφού χρειάζονται το ποσό των 1.447.388 ευρώ συνολικά, από την ΕΡΤ, για την εκπομπή “Κουτί της Πανδώρας” για την περίοδο 2010- 2012, σύμφωνα με έγγραφο του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, για να το παίξουν “διώκτες του κακού”.

Εκτός αν το κακό πληρώνει καλά!…

Ξεφτίλα μασκαράδες!
Ποιός πιστεύεται ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας;;;
Ηλίας Κασιδιάρης
Γιώργος Καμίνης
Άρης Σπηλιοτόπουλος
Νικήτας Κακλαμάνης
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1822: Ο Λυκούργος Λογοθέτης και ο Μπουρνιάς αποβιβάζονται στην Χίο και πολιορκούν την εντός του φρουρίου τουρκική φρουρά.
  • 1854: Θεσσαλοί επαναστάτες καταλαμβάνουν το χωριό Πλάτανος Αλμυρού και υψώνουν την Ελληνική Σημαία.
  • 1941: Δυνάμεις της Ι Μεραρχίας αποκρούουν ισχυρή ιταλική επίθεση στην περιοχή Τρεμπεσίνας.
Τελευταία Άρθρα
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet