Παπαδήμιος και… αφορολόγητος!!! Ενώ έγδαρε υπέρ των τραπεζών, έναν ολόκληρο λαό!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Ο Παπαδήμος πλήρωσε φόρο 511€ για αποδοχές άνω των 2 εκατ. €

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους φόρους που έχει καταβάλλει εδώ και χρόνια ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

Την ώρα που οι πολίτες καλούνται καθημερινά να πληρώσουν υπέρογκους φόρους και έκτακτα χαράτσια, ο κ. Παπαδήμος φέρεται ότι φορολογείται ελάχιστα.

Σύμφωνα με τα εκκαθαριστικά της εφορίας που δημοσιεύει η εφημερίδα «Το Παρόν», από το 2004 μέχρι το 2011, ο κ. Παπαδήμος εισέπραξε ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ το ποσό των 2.238.484,09 ευρώ και πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ.

Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι νόμιμο, αφού η Ε.Ε. έχει καθιερώσει το αφορολόγητο για τους υπαλλήλους. Πέραν των συγκεκριμένων αποδοχών, ο κ. Παπαδήμος, ως ακαδημαϊκός, λαμβάνει μηνιαίως 1.400 ευρώ για έξοδα παραστάσεως, ένα ποσό επίσης αφορολόγητο.

Αυτό που μένει να διασαφηνιστεί είναι αν και η σύνταξη που λαμβάνει ως πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι αφορολόγητη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο κτίριο, ο κ. Παπαδήμος διατηρεί γραφείο και προσωπικό.
Ελλήνων Δίκτυο
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1823: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μονρόε προτείνει στο Αμερικανικό Κογκρέσσο την αποστολή αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet