Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Παραδοχή Πούτιν: Οι Η.Π.Α. θέλουν να υποτάξουν την Ρωσία

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, 10:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ»

Στόχος των παγκοσμιοποιητών είναι η Ρωσία, καθώς αποτελεί το τελευταίο και μοναδικό εμπόδιο εμπρός στην επιβολή της απόλυτης οικονομικής, πολιτικής και πολιτισμικής παγκοσμιοποίησης με ένα κέντρο εξουσίας να ρυθμίζει τα πάντα.

Μετά την ένταση που υπήρξε στην G20 και το κλίμα ρήξης ανάμεσα σε Ρωσία και Δύση, ο Πούτιν βγήκε και δήλωσε το αυτονόητο ότι οι Η.Π.Α. «προσπαθούν να υποτάξουν την Ρωσία και να λύσουν τα προβλήματά τους εις βάρος μας».

Επιβεβαιώνοντας το τεράστιο, πλέον, χάσμα μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον, ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε τους παγκοσμιοποιητές ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, καθώς όπως σας γράφουμε ο Πούτιν δεν είναι Καντάφι και δεν πρόκειται να υποχωρήσει ή να ανατραπεί, όπως «ονειρεύονται» κάποιοι. «Κανείς στην Ιστορία δεν το κατάφερε αυτό με την Ρωσία και κανείς δεν θα το κάνει», προσέθεσε ενώπιον ομάδας υποστηρικτών του, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Άφησε δε αιχμές εναντίον των υποτιθέμενων «δυτικών αξιών», που «πιθανότατα έχουν μεταβληθεί» και σχολίασε ότι «η δημοκρατία δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να διαπράξει γενοκτονία ή να κάνει πραξικόπημα», «φωτογραφίζοντας» την κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία.

Βλέπουμε λοιπόν πως η Ρωσία δεν αστειεύεται καθόλου και οι εκτιμήσεις μας ότι τελικά το όλον θέμα θα οδηγήσει στην σύγκρουση, με ευθύνη του ΝΑΤΟ, επαληθεύονται, καθότι οι Ρώσοι δεν θα επιτρέψουν να πληγούν τα συμφέροντά τους.

Μάλιστα ο Πούτιν, κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε έκθεση τεθωρακισμένων τα οποία αποκαλούνται «ευγενή» επειδή δεν φέρουν τον βαρύ οπλισμό ενός τανκ, δήλωσε: «Με την ευγένεια πετυχαίνεις πολλά, με την ευγένεια και μερικά όπλα ακόμη περισσότερα»...

Από την Ρωσία με αγάπη
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (2 Δεκεμβρίου)
  • 1823: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μονρόε προτείνει στο Αμερικανικό Κογκρέσσο την αποστολή αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved