Σύντομα Διαθέσιμο!
ΠΟΤΑΜΙ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διεθνης διασυρμός της Ελλαδας απο σκανδαλο με ΜΚΟ! Αποφαση – κόλαφος του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

ΠΟΤΑΜΙ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διεθνης διασυρμός της Ελλαδας απο σκανδαλο με ΜΚΟ! Αποφαση – κόλαφος του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

Μεγαλοστέλεχος του Ποταμιού και προσωπική φίλη του Σταύρου Θεοδωράκη, έστησε ΜΚΟ τις αμαρτωλές ημέρες των Παπανδρέου – Ρόντος και ροκάνισε τα κοινοτικά κονδύλια.

Το αποτέλεσμα; Να διασυρθεί η Ελλαδα για άλλη μια φορα στο Ευρωπαϊκό δικαστηριο, όπως στην περίπτωση του “καλαμποκιού” και να κληθεί η ΜΚΟ να επιστρέψει επιδοτήσεις ΑΝΩ ΤΟΥ… ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ!

Υπάρχει όμως ένα “προβληματακι”. Η ΜΚΟ “μπουμπουνισε” οπως λέμε στην πιάτσα, το 2011!

Η φρίκη; Η ενασχόληση της ΜΚΟ είχε ως “αντικείμενο” (διότι έτσι βλέπουν τους ανθρώπους, ως αντικείμενα πλουτισμού) τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες.

Η δυσωδία; Ενώ η αποφαση του δικαστηρίου ειναι τελεσίδικη, ΟΥΔΕΙΣ εκ των ΜΜ”Ε” της διαπλοκής ενημέρωσε τους πολίτες.

Αντί δηλαδη ο Θεοδωρακης να πει “Ξέρετε, την διαγράφω αμέσως”, φρόντισαν να κουκουλώσουν την υποθεση. Διότι οι δεσμοί τους ειναι στενοί και παλαιοτεροι του κόμματος της διαπλοκής.

Τα στοιχεια ειναι στην διάθεση του Ολυμπια για οποίο μέσο θελήσει να σπάσει την ομερτά των διεφθαρμένων στο Μπομπολισταν. Ειδ’ άλλως θα τα δημοσιεύσουμε εμείς με όλη την ντροπιαστική αλληλογραφία και αλλα στοιχεια.


Πηγή:
http://olympia.gr/
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved