Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ... ΚΑΛΑ ΡΕ; Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014, 17:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Τα κάλαντα έψαλαν στον γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλη του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδας και Νήσων. Ο κ. Κουτσούμπας ...ευχήθηκε στη συνέχεια:

«Χρόνια πολλά, καλές γιορτές!

Οι μέρες που έρχονται επιτάσσουν ο ίδιος ο λαός να βγει στο προσκήνιο, να καθορίσει αυτός τις εξελίξεις. Οι καιροί που έρχονται απαιτούν ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ, η επόμενη μέρα μετά τις πιθανές ερχόμενες εκλογές χρειάζεται ένα ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για το λαό.

Έρχονται εποχές που πρέπει όλοι να χορέψουμε στους ρυθμούς του Πυρίχειου, του ποντιακού πολεμικού χορού που δείχνει τον ηρωισμό, τη λεβεντιά και την αντρειοσύνη.

Κι όπως τραγουδούσαν οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης στα ποντιακά : ‘Ντο θ’ φτάμε τα παράδας και το πολά το βίον, το ΚΚΕ ασ’ όλεν το καλλίον’.

Καλή δύναμη, καλή υγεία σε όλους!»
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (28 Δεκεμβρίου)
  • 1667: Πλοιάρια που μετέφεραν Μανιάτες πλήττουν τουρκικά πλοία που πολιορκούσαν την Κρήτη.
  • 1826: Ο Γ. Καραϊσκάκης νικά τον Βελή αγά στην θέση "Ομέρ Εφέντι", κοντά στο Λιδωρίκι Φωκίδος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved