Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΡΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ; ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΞ!!! "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ" ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ!

ΡΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ; ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΞ!!! "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ" ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ!

«Η Ελλάδα θέλει να έχει καλές σχέσεις με την Τουρκία, δεν είμαστε υπέρ της κρίσης και της έντασης και η Άγκυρα πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες της», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή 901 Κεντροαριστερά στα fm, με τους Γρηγόρη Ψαριανό και Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας.

Τόνισε ότι η Ελλάδα είναι ανοιχτή στο διάλογο σημειώνοντας πως «επιμένει σε ειρηνική και διπλωματική λύση των κρίσεων».

Ο κ. Κούρκουλας τόνισε ότι «οι τουρκικές προκλήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ θέτει εμπόδια ΚΑΙ στις συνομιλίες για το Κυπριακό, θέμα για το οποίο Ελλάδα και Κυπριακή Δημοκρατία, επιθυμούν επίλυση στην κατοχή της Κύπρου», ενώ κάλεσε την Τουρκία να αντιληφθεί το κόστος στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις που έχει για την γείτονα αυτή η συμπεριφορά.

Σχετικά με τις σχέσεις της Τουρκίας και της Αιγύπτου, ανέφερε πως «έχουν υποστεί πλήγμα» σημειώνοντας πως «αυτό είναι θέμα της Άγκυρας και όχι της Ελλάδας» και συμπλήρωσε πως η Αίγυπτος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη Μέση Ανατολή και η Ελλάδα κάνει συμμαχίες –όπως είπε- για την προώθηση της ειρήνης και την σταθερότητα…

Αναφορικά με τα θέμα της Κύπρου, ο κ. Κούρκουλας σημείωσε πως: «το γεγονός ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία είναι δικό της θέμα. Γίνονται συζητήσεις και με τον Ισραήλ, καθώς τα οικόπεδα Κύπρου – Ισραήλ συνορεύουν» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων και κοινές δράσεις.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved