Σκάνδαλο! Ο Στρος Καν σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα ήθελε "κούρεμα" του Ελληνικού χρέους αλλά το αρνήθηκε ο ΓΑΠ!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, απόρρητα έγγραφα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει σε κούρεμα του ελληνικού χρέους.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ταμείου, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει στο κούρεμα ακόμη και μετά και το πρώτο μνημόνιο στη χώρα μας, έως τον Οκτώβριο του 2010, έχοντας οργανωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση.

Επιπλέον αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν ήθελε κούρεμα του χρέους αν και ο πρώην πρωθυπουργός επιμένει ότι είχε θέσει το θέμα του κουρέματος από την αρχή, η αλήθεια είναι ότι το αρνήθηκε.

Στη σελίδα 49 της έκθεσης του ΔΝΤ που δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2013 αναφέρεται ότι η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι ήταν αντίθετοι με το κούρεμα, ενώ στη σελίδα 27 τονίζεται ότι οι Έλληνες, στην προετοιμασία του προγράμματος, απέκλεισαν το κούρεμα ως κόκκινη γραμμή.

Μάλιστα σε απόρρητα πρακτικά του ΔΝΤ από το Μάιο του 2010 τονίζεται ότι η αναδιάρθρωση του χρέους απορρίφθηκε από τις ελληνικές αρχές.

Τo περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι το Mega αποκαλύπτει την εξέλιξη αυτή, το οποίο επί ΓΑΠ έλεγε τα ακριβώς αντίθετα στην πιθανότητα κουρέματος του χρέους..
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1462: Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
  • 1669: Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
  • 1828: Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου. Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
  • 1905: Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
  • 1918: Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
  • 1922: Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet