ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Το Ελληνικό εκλογικό σώμα κρατάει την ανάσα του από την αγωνία…

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, 23:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Κορυφώνεται η πολιτική «μάχη» για την ψήφο εμπιστοσύνης και όλο το εκλογικό σώμα των Ελλήνων κρατάει την ανάσα του από την αγωνία.

Το εκλογικό σώμα των Ελλήνων ΔΕΝ έχει καμμία πολιτική αρμοδιότητα σε κάτι.

Το εκλογικό σώμα των Ελλήνων το ρωτάνε μόνο μια φορά στα τέσσερα χρόνια, ποιος επαγγελματίας πολιτικός του φαίνεται πιο όμορφος, ώστε να έχει την ευκαιρία να διαλέξει εκείνον που λέει τα καλύτερα ψέμματα. Αυτό ονομάζεται στην νομική διάλεκτο “λαϊκή κυριαρχία”. Και μάλλον πρέπει να βρίσκει σύμφωνους όλους τους νομικούς της χώρας. Του δικαστικού σώματος συμπεριλαμβανομένου.

Οι μόνοι, από το εκλογικό σώμα των Ελλήνων, που μπορούν να ισχυριστούν πως έχουν κάποια …πολιτική ειδικότητα/αρμοδιότητα είναι οι συζευγμένοι άρρενες μέλη του σώματος. Αυτή δε η κρίσιμης σημασίας πολιτική τους αρμοδιότητά είναι: Χειριστής Τηλεκοντρόλ Οικογενείας.

Δεν είναι και λίγο! Να μπορείς να διαλέγεις το τηλεοπτικό κανάλι το οποίο ανήκει σε κάποιον πάμπλουτο πατριώτη, συνήθως εφοπλιστή ή εργολάβο ή κάτι άλλο πιο πατριωτικό, και το οποίο σκίζεται να σε ενημερώσει ώστε να μη μάθεις ποτέ ούτε ποιοι τα πήρανε και τα παίρνουνε χοντρά τόσα χρόνια, ούτε ποιοι σου λένε ψέμματα. Ούτε και ποιοι έπρεπε να τους είχαν μπαγλαρώσει όλους, αλλά δεν κάνουν τίποτε.

Λίγο είναι;

Η “ψήφος εμπιστοσύνης” είναι ένα ακλόνητο θεσμικό στοιχείο του “δημοκρατικού” μας πολιτεύματος. Μας δείχνει αν έχει η κυβέρνηση την “αρχή της δεδηλωμένης” (μη με ρωτάτε τι θα πει, κακά λόγια δεν μεταφράζω).

Επίσης όποια κυβέρνηση πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, μετά και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρεί τον εαυτό της πανίσχυρο. Και ότι δεν πέφτει με τίποτε.

Αν και μια κυβέρνηση, εκείνη η τελευταία του Γ. Α. Παπανδρέου, πήρε μεν ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά σε τρεις μέρες …κάπως παραπάτησε και έπεσε. Ευτυχώς όμως δεν χτύπησε κανείς. Είναι όλοι τους γεροί. Και έξω. Ακόμα.

Θραξ Αναρμόδιος

Πηγή: http://anarmodios.wordpress.com/2014/10/09/1-587/

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (28 Ιουνίου)
  • 1797: Γαλλικά στρατεύματα του Βοναπάρτη καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.
  • 1867: Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το χωριό Ασκύφου Σφακίων.
  • 1906: Θάνατος στη Γευγελή του Μακεδονομάχου ιερέα Παπαχρήστου από το Σιδηρόκαστρο.
  • 1913: Η Εμπροσθοφυλακή της VII Μεραρχίας απελευθερώνει την πόλη των Σερρών.
  • 1919: Φθάνει στην Σμύρνη ο Έλληνας Αρχιστράτηγος Λεωνίδας Παρασκευόπουλος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved