Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
400 ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΦΙΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ

400 ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΦΙΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Δημοσιογράφος της Regnum.ru μετέδωσε μια σημαντική είδηση προερχόμενη από το κέντρο πληροφόρησης με την ονομασία Βοστόκ και τον εκπρόσωπο με τον κωδικό “γάτα”:

“Στις 15 /10/14 παρατηρήθηκαν σημαντικές αλλαγές στα μέτωπα των παραστρατιωτικών ταγμάτων και των στρατευμάτων της χούντας. Το Κίεβο προσέλκυσε με διάφορα αντίτιμα την στρατιωτική συνδρομή Τούρκων μισθοφόρων.

Ο στρατός της χούντας συνεχίζει να σκάβει στα σύνορα και εκεί έχει τραβήξει πολλούς άντρες. Συνεπώς αναπληρώνει τις δυνάμεις του στη γραμμή αντιπαράταξης με μισθοφόρους . Στις 15 Οκτωβριου βρίσκονταν στο Kharkov περίπου 400 Τούρκοι για να πάρουν μέρος στις μάχες σε όλο το Donbas”

“Αλεξιπτωτιστές ταξιαρχίας της χούντας έκαναν μια προσπάθεια να σπάσουν τη γραμμή άμυνας της Μακεγιέφκα κοντά στο βόρειο ορυχείο, αλλά απωθήθηκαν. Η χούντα συνεχίζει να βομβαρδίζει το Ντόνετσκ, τέσσερις άμαχοι τραυματίστηκαν, ” συμπλήρωσε ο μαχητής με τον κωδικό ” Γάτα “.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δέσμευση των αρχών της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ να καταρρίψει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της αποστολής του ΟΑΣΕ σε περίπτωση που πετάξουν πάνω από το έδαφος της Δημοκρατίας.

“Η Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk είναι μια αυτόνομη δημοκρατία … Ως εκ τούτου, η πτήση ξένων κατασκοπευτικών ή μαχητικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο μας, είναι απαράδεκτη. Νομίζω ότι οι πτήσεις κατασκοπευτικών πάνω από το έδαφός της οφείλουν να λάβουν έγκριση από την ηγεσία της δημοκρατίας.”
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved