Άφιξη έβδομου ΝΗ-90 στο Α/Δ Μεγάρων!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Άφιξη έβδομου ΝΗ-90 στο Α/Δ Μεγάρων!
Στην ίδια κατηγορία:
Σχόλια
A- A+
Σύμφωνα με τον ιστότοπο ArmyAviation, στις 2 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 16:56 προσγειώθηκε στο Α/Δ Μεγάρων το 7ο ελικόπτερο ΝΗ90 TGRA από τα συνολικά 20 που παραλαμβάνει η Αεροπορία Στρατού. Η πτήση μεταφοράς πραγματοποιήθηκε απο πλήρωμα της κατασκευάστριας εταιρίας NHI / Eurocopter.

Το συγκεκριμένο ελικόπτερο (ΕΣ 840) είναι το τρίτο που παραδίδεται σε διαμόρφωση FOC (Final Operational Capability), στην οποία αναμένεται να αναβαθμιστούν σταδιακά όλα τα ελικόπτερα.

Το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό του 2ου ΤΕΑΣ συνεχίζει με ταχύτατους ρυθμούς την αξιοποίηση του τύπου. Ως το τέλος του 2013 αναμένεται η άφιξη ενός ακόμη ελικοπτέρου.
Πηγή: http://www.enkripto.com/
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1866: Ο συνταγματάρχης Π.Κορωναίος κατατροπώνει τους Τούρκους στον Άγιο Μύρωνα και τους εκδιώκει από την επαρχία Μαλεβυζίου Κρήτης.
  • 1904: Ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς (Μίκης Ζέζας) κυκλώνεται από τουρκικό απόσπασμα στο χωριό Στάτιστα (Μελάς) και τραυματίζεται θανάσιμα.
Τελευταία Άρθρα
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet