Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Αφού ξύνεστε στην γλίτσα των ΟΥΚ, σύντομα το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!

2 Μάϊ, 18:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ

Ο λίθος των μνημονίων και των δόλιων ενεργειών που σφράγισαν τα τελευταία χρόνια της θλιβερής καθημερινότητας σύντομα θα μετακινηθεί για να λάμψει ΦΩΣ από την αδικημένη Πατρίδα μας.

"Η Τουρκία με τις NAVTEX 326/16 και 327/16 ανακοίνωσε την διεξαγωγή ασκήσεων με πυρά σε θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Ρόδου την Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου και την Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου! Η Άγκυρα ...μας αφήνει να κάνουμε Πάσχα τη Κυριακή! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναμένονται ακόμη κι αύριο προκλήσεις.

Στις Ένοπλες Δυνάμεις το Πάσχα φέτος είναι ...εμπόλεμο ,αφού η Άγκυρα κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει την ένταση στο Αιγαίο σε υψηλά επίπεδα. Όσα έγιναν χθες στο Αιγαίο, Μεγάλη Παρασκευή, αποτελούν μεταξύ άλλων και μια βαρύτατη προσβολή για τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από το πόσο θρησκευόμενος είναι κάποιος.

Ο ...πιστός μουσουλμάνος – ισλαμιστής Ερντογάν θα έπρεπε να καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό. Και ας μην πέσουμε στη παγίδα ότι το δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου ...δεν ελέγχουν το στράτευμά τους. Ότι γίνεται στο Αιγαίο, γίνεται με δική τους εντολή." Militaire

Μεσημέρι ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ και το ΑΓΙΟ ΦΩΣ βγήκε από τον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.

Σερφάρω στο διαδίκτυο και πέφτω πάνω στην παραπάνω φωτογραφία.

Αν είναι γνήσια ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω αλλά αστραπιαία μου έρχεται στο μυαλό αυτό που άκουσα πριν ένα χρόνο από υπερήλικα γέροντα ασκητή.

Φυσικά τώρα που σφίξανε τα πράγματα με τους βάρβαρους γείτονες δεν έχω κανένα δικαίωμα να το κρύψω έστω και αν υποβληθούμε πάλι στην χλεύη αυτών που δεν έχουν υπομονή να διαπιστώσουν αν πράγματι τα γεγονότα σχετικά με την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ολοκληρωθούν σύμφωνα με τα λεγόμενα των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ μας.

Λοιπόν ο Γέροντας-Ασκητής μου διαμήνυσε ότι "όταν μας παραδοθεί η Κωνσταντινούπολη, αυτοί που θα προστρέξουν πρώτοι με πλοιάριο και θα εισέλθουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα είναι τα Ελληνικά ΟΥΚ φέροντες τον ΣΤΑΥΡΟ και την Εικόνα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ."

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ

Ο λίθος των μνημονίων και των δόλιων ενεργειών που σφράγισαν τα τελευταία χρόνια της θλιβερής καθημερινότητας σύντομα θα μετακινηθεί για να λάμψει ΦΩΣ από την αδικημένη Πατρίδα μας.Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1825
    Οι Τούρκοι, υπό τον Κιουταχή πασά, εισέρχονται στα Σάλωνα (Άμφισσα) και προβαίνουν σε άγριες λεηλασίες και σφαγές.
  • 1854
    Θεσσαλοί επαναστάτες πολιορκούν το Φανάρι Καρδίτσας και εισέρχονται στην Καλαμπάκα.
  • 1944
    Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής καταστρέφουν ολοσχερώς το χωριό Σακτούρια του Ρεθύμνου.

Φίλοι - Συνεργάτες