Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

«Λεβέντη μου, σε ήθελε ο Θεός μόνιμα στον ουρανό» – Ο σπαραγμός της μητέρας του πιλότου Παναγιώτη Λάσκαρη

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο νέος υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, βρέθηκαν στον ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στη Ριζούπολη για να αποχαιρετίσει τον σμηναγό Παναγιώτη Λάσκαρη, τον έναν από τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα με το F16 στην Ισπανία.

Ένα άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας αποδίδει τιμές. Η γυναίκα του, οι συγγενείς και οι φίλοι του, συντετριμμένοι. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Παναγιώτης τους, ο Πάνος όπως τον αποκαλούσαν, δεν βρίσκεται πια μαζί τους.

Το φέρετρο καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Η σύζυγός του τραγική φιγούρα. Έχασε στο στήριγμά της. Το παιδί της, έχασε τον πατέρα του.

Ακόμη πιο τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου πιλότου, που βγήκε υποβασταζόμενη από την εκκλησία και πριν λιποθυμήσει φώναξε: «Λεβέντη μου, λεβέντη μου! Τον ήθελε μόνιμα ο Θεός στον ουρανό».

Στεφάνι, μεταξύ άλλων, έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχάλης Κωσταράκος, ενώ η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνων να δωθούν λεφτά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Εκτός από τον Πάνο Καμμένο, το παρών στην κηδεία έδωσε και ο αναπληρωτής του, Κώστας Ήσυχος.

Ο 35χρονος Παναγιώτης Λάσκαρης ήταν ο ένας από τους δυο έμπειρους πιλότους F16 της Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκαν στην αεροπορική βάση Los Llanos, στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας.

Μαζί με τον Αθανάσιο Ζάγκα μετείχαν σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση.

Την περασμένη Δευτέρα, το F16 στο οποίο βρίσκονταν συνετρίβη στην αεροπορική βάση του Αλμπαθέτε, παρασύροντας στο θάνατο τους δυο Έλληνες ιπτάμενους και εννέα Γάλλους.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα θα τελεστεί στις 15:00 στον Ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας, στην Αργυρούπολη.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστευέτε ότι με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για την χώρα μας;;;:
Σαν Σήμερα (31 Ιανουαρίου)
  • 1854: Ελληνικά επαναστατικά σώματα πολιορκούν και καταλαμβάνουν την Άρτα.
  • 1914: Οι Μεγάλες Δυνάμεις παραχωρούν και νομικώς στην Ελλάδα τα νησιά του Αιγαίου.
  • 1996: Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού πέφτει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή της νησίδος Ίμια.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved