Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Αμερικανός πρώην Πεζοναύτης ξεσπά: "Ο κόσμος κυβερνάται από ψυχοπαθείς"! (Βίντεο)

15 Σεπτ, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Στο φως η πραγματική ατζέντα... Ο πόλεμος της απάτης στη Συρία

«Όλοι αυτοί οι παίκτες, αυτοί οι πολιτικοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από μαριονέτες, που δεν εξυπηρετούν το λαό, δεν υπάρχει πραγματική δημοκρατία, εξυπηρετούν τους πλούσιους και ισχυρούς που διοικούν τον κόσμο και αυτοί είναι οι τραπεζίτες που ελέγχουν την προσφορά χρήματος. Οι τραπεζίτες κάνουν τεράστια χρηματικά ποσά ...οι πόλεμοι είναι τέλειοι γι ‘αυτούς και τελικά, ελέγχουν τους πολιτικούς.
Ψυχοπαθείς κυβερνούν τον κόσμο».



Ο Ken O ‘Keefe είναι πρώην πεζοναύτης των ΗΠΑ, ο οποίος ξεκίνησε αντιπολεμική εκστρατεία εμφανιζόμενος σε μια συζήτηση στο Press TV με τίτλο... -Συρία: Πόλεμος της Απάτης- και κυριάρχησε απόλυτα του αντιπάλου του σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσατε να ζητωκραυγάζετε σε κάθε σχόλιό του.

Μπορεί η συζήτηση να έγινε τον Αύγουστο του 2013 και να είναι πλέον δύο ετών, αλλά υπό το φως της σημερινής ευρωπαϊκής κρίσης των προσφύγων είναι πιο επίκαιρη παρά ποτέ. Παθιασμένος, κατανοητός και γνώστης του θέματος, ο O’Keefe είναι ο τέλειος άνθρωπος για να βγει μπροστά και να πει αυτές τις αλήθειες.

Αυτός ο τύπος τονίζει τόσα πολλά κρίσιμα σημεία σχετικά με την κατάσταση στη Συρία σε μια μόνο συνέντευξη.

«Έχουμε βασανίσει και σκοτώσει και ακρωτηριάσει και βιάσει σε αυτόν τον πλανήτη. Ποιος ο οποίος στέκει στα λογικά του θα θεωρούσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ή η Δύση γενικότερα, είναι σε θέση να τιμωρήσουν κάποιον;», ο βετεράνος ξεκινά θυμωμένα και συνεχίζει περιγράφοντας τα στοιχεία ότι η Συρία είναι ένας ψεύτικος πόλεμος.

Ο ίδιος επισημαίνει ορθώς ότι οι ΗΠΑ έριξαν περισσότερες βόμβες στο Βιετνάμ από όλη τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου συνολικά, ότι συχνά εξοπλίζουν τρομοκράτες (αλλά τα mainstream ΜΜΕ αναφέρονται σε αυτούς ως «μαχητές της ελευθερίας» όταν τους βολεύει) και ο πρώην πεζοναύτης επισημαίνει επίσης πώς ο λεγόμενος «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική να είναι σε μια «διαρκώς εμπόλεμη κατάσταση για να αποσταθεροποιηθεί η περιοχή για το σχέδιο του Μεγάλο Ισραήλ».

«Εμείς δεν λειτουργούμε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Έχουμε το νόμο της ζούγκλας στην οποία οι πλούσιοι και ισχυροί ουσιαστικά καθορίζουν το τι συμβαίνει και τι δεν πάει», αναφέρει ο O’Keefe. Επισημαίνει ότι Μπους και Μπλερ θα «σάπιζαν σε κελιά φυλακών», αν ο νόμος ίσχυε εξίσου για όλους, ή ακόμα και «θα εκτελούνταν εάν είχαν τους δικούς τους κανόνες να εφαρμόζονται για τα εγκλήματά τους». Αναγνωρίζει επίσης ότι οι άνδρες αυτοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από μαριονέτες που «υπηρετούν πλούσιους και ισχυρούς τραπεζίτες που ελέγχουν την προσφορά χρήματος».

Εν ολίγοις, αυτό είναι ένα βίντεο που πρέπει να μοιραστεί σε όποιον βρίσκεται ακόμη υπό την ψευδαίσθηση ότι οι ΗΠΑ και η Βρετανία κάνουν καλό στον κόσμο, σε όποιον δεν πιστεύει τη «θεωρία συνωμοσίας» ότι η 9/11 (ή η Συρία, η Λιβύη, το Αφγανιστάν ή το Ιράκ) δεν ήταν ενορχηστρωμένες επιθέσεις με μακροπρόθεσμο στόχο τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής και όποιος πιστεύει ότι οι απελπισμένοι πρόσφυγες από αυτές τις χώρες που έχουν καταστραφεί συστηματικά δεν έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν βοήθεια από τους καταπιεστές τους στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική -εξάλλου, χωρίς τον δυτικό ιμπεριαλισμό, δεν θα είχαμε κανέναν πρόσφυγα εξαρχής».

Ο Ken O’Keefe αποποιήθηκε την αμερικανική υπηκοότητα το 2001 και τώρα κατέχει Ιρλανδική, της Χαβάης και Παλαιστινιακή υπηκοότητα. Λέει στο blog του: «Η απόλυτη πίστη μου είναι σε ολόκληρη την ανθρώπινη οικογένειά μου και στον πλανήτη Γη».


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Τι θα ψηφίσετε στις ερχόμενες (20-9-2015) εκλογές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1462
    Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
  • 1669
    Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
  • 1828
    Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου. Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
  • 1905
    Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
  • 1918
    Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
  • 1922
    Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Φίλοι - Συνεργάτες