Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Αυτή είναι η κίνηση του Πούτιν που ..."έσπασε τον τσαμπουκά" του Σουλτάνου Ερντογάν! (Φώτο)

29 Νοέ, 16:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα... την "άφιξη" των σούπερ αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 στην αεροπορική βάση Hmeymnin στη Συρία. Προφανώς δεν δίνει τυχαία δημοσιότητα στο γεγονός.

Οι S-400 ,έχουν ήδη τεθεί σε επιχειρησιακή ετοιμότητα στη Συρία και αυτό σημαίνει, απλά ότι ο εναέριος χώρος της έχει κλειδωθεί. Οτιδήποτε πετάξει στον εναέριο χώρο της Συρίας μπορεί άμεσα να καταρριφθεί.

Οι S-400 μπορούν να τεθούν σε κατάσταση μάχης μέσα σε πέντε λεπτά. Σύμφωνα με τους όρους του σύγχρονου πολέμου, ο χρόνος ανταπόκρισης είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αφού η κινητικότητα του συστήματος κατά πολύ εξασφαλίζει και τη βιωσιμότητα του.

Στα ρώσικα συστήματα, η ανύψωση του πυραύλου γίνεται κάθετα και στη συνέχεια μπορεί να χτυπήσει σε στόχο με σάρωση αζιμούθιου 360 μοιρών. Στους αμερικάνικους πυραύλους «Patriot» η ζώνη εκτόξευσης έχει αζιμούθιο από 0 – 180 μοίρες και κλίση αρχικής πορείας 38 μοίρες. Πρέπει να γίνουν τουλάχιστον δύο φορές περισσότερες εκτοξεύσεις για να εξασφαλιστεί η άμυνα μιας εγκατάστασης ή μιας στρατιωτικής θέσης σε πλήρη κύκλο.






  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1818
    Μύηση του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στη Φιλική Εταιρεία από τον Φιλικό οπλαρχηγό Χρήστο Αναγνωσταρά.
  • 1821
    Ο Ηλίας Μαυρομιχάλης, μετά την ανακήρυξή του ως Αρχηγού των όπλων της Αττικής, φθάνει με δύναμη Μανιατών στην Αθήνα. Από τους πληρεξουσίους της Πελοποννήσου εκλέγεται πρόεδρος της τοπικής γερουσίας ο επίσκοπος Βρεσθένης Δημήτριος.
  • 1823
    Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος πολιορκεί τη Χαλκίδα.
  • 1834
    Άφιξη του Βασιλέως Όθωνος στην Αθήνα, νέα πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους.
  • 1913
    Στο Φρούριο Φιρκά των Χανίων υψώνεται η Γαλανόλευκη από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και τον Πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο.

Φίλοι - Συνεργάτες