Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Τούρκος αστυνομικός φωνάζει «ζήτω το Ισλαμικό Κράτος»

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Τούρκος αστυνομικός φωνάζει «ζήτω το Ισλαμικό Κράτος»

Οι μάσκες πέφτουν, η αλήθεια για το καθεστώς Ερντογάν στην Τουρκία αποκαλύπτεται.

Στο βίντεο που θα δείτε, Τούρκος αστυνομικός αντιμέτωπος με τους Κούρδους που διαδηλώνουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και ζητούν να επέμβει άμεσα η διεθνής κοινότητα για να λυθεί η πολιορκία της κουρδικής πόλης Κομπάνι, στη βόρεια Συρία στα σύνορα με την Τουρκία, φωνάζει: «Ζήτω το Ισλαμικό Κράτος».Η κατάσταση στην Τουρκία κάθε ώρα που περνά ξεφεύγει ολοένα και περισσότερο. Οι κουρδικές πόλεις της νοτιοανατολικής Τουρκίας, τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν, έχουν εξεγερθεί. Η Τουρκία ένα βήμα πριν τη διάλυση; Πριν τον ολοκληρωτικό πόλεμο μέσα στα εδάφη της; Είναι ακόμα νωρίς να πούμε, πάντως αυτό που συμβαίνει δεν είναι κάτι που θα… περάσει έτσι απλά.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved