Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ: O καιρός πλησιάζει!!! Έτσι θα γίνει η Τουρκία αφού διαλυθεί...

6 Αύγ, 22:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Προφητεία του Γέροντα Παΐσιου, πολλά χρόνια πριν, αλλά πιο επίκαιρη από ποτέ: «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».

1.Το Νοτιοανατολικό κομμάτι της Τουρκίας θα πέσει στα χέρια των Κούρδων μετά τη διάσπαση της. Τα 15 εκατομμύρια κούρδων και ο απελευθερωτικός τους στρατός περιμένουν με τη συνδρομή των Αμερικανών να εκπληρώσουν το ποθούμενό τους.

2.Στο Βορειοανατολικό κομμάτι Πόντιοι, Λαζοί και Αρμένιοι αποτελούν μερικές από τις καταπιεσμένες μειονότητες της περιοχής. Εκεί θα δημιουργηθεί άλλο ένα κράτος ή θα προσαρτιστεί στην Αρμενία που συνορεύει στα Ανατολικά.

3.Το ένα τρίτο των τούρκων αποτελείται από μια άγνωστη για πολλούς θρησκευτική αίρεση του ισλάμ που φυσικά καταπιέζεται και αυτή, όπως και οι υπόλοιπες. Οι Αλεβίτες, όπως ονομάζονται, βρίσκονται κυρίως στις κεντρικές (Καππαδοκία) και νότιες περιοχές της τουρκίας, άλλα και αλλού. Στο βιβλίο του Α. Ρακοβαλή “Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε” και στο σημείο που μιλάει για την Καππαδοκία, αν θα την πάρουμε οι Έλληνες, ο συγγραφέας αναφέρει ότι ο γέροντας είπε πως δεν θα την πάρουμε εμείς, αλλά θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα εκεί που θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε. Χαρακτηριστικό των Αλεβιτών είναι η χαλαρή θρησκευτικότητά τους και η ανεκτικότητα απέναντι στις άλλες θρησκείες. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, πιστεύουν μαζί με τον αλλάχ και στην Αγία Τριάδα καθώς και στους Αγίους Αποστόλους.

4. Λίγοι γνωρίζουν ότι ο αριθμός των κρυπτοχριστιανών αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Αυτό σε συνδυασμό με την πίστη στα λόγια και στις προφητείες των Αγίων μας για επιστροφή της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες, είναι πολύ πιθανό να εκπληρωθεί και ο λόγος του Πατροκοσμά για το ένα τρίτο των τούρκων που θα γίνουν χριστιανοί.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Θέλετε να γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβρη-Οκτώμβρη;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 803
    Πεθαίνει άδοξα στη Λέσβο η πρώην αυτοκράτειρα Ειρήνη η Αθηναία, τελευταία απόγονος της δυναστείας των Ισαύρων.
  • 1466
    Οι Ενετοί κυριεύουν την Πάτρα.
  • 1500
    Η Μεθώνη κυριεύεται από τους Τούρκους, υπό τον Βαγιαζήτ.
  • 1571
    Ο Μουσταφά πασάς καταλαμβάνει την Αμμόχωστο.
  • 1825
    Εκστρατευτικό σώμα 2.400 ανδρών από την Μονεμβασία αποβιβάζεται στην Κίσσαμο Κρήτης. Οι Έλληνες καταλαμβάνουν το κάστρο της Γραμβούσας και εκδιώκουν τους 2.000 Τούρκους του Μουσταφάμπεη.
  • 1828
    Ο Ιμπραήμ υποχρεώνεται να εγκαταλείψει την Πελοπόννησο.
  • 1956
    Οι Άγγλοι απαγχονίζουν στη Λευκωσία τους νεαρούς αγωνιστές της ΕΟΚΑ, Ιωάννη Πατάτσο, Ανδρέα Ζάκο και Χαρίλαο Μιχαήλ.

Φίλοι - Συνεργάτες