ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΒΟΜΒΑ! Οι Κούρδοι διαλύουν την Τουρκία! Φτάνουν στην Μεσόγειο!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Η επανεμφάνιση του PKK μετά από 3 χρόνια σε συνδυασμό με την προώθηση των Κούρδων από την πλευρά της Συρίας προκαλεί έντονη ανησυχία στους Τούρκους. Με την Άγκυρα να είναι πεποισμένη ότι πρόκειται για σχέδιο των Αμειρκανών, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επακολουθήσουν ραγδαίες εξελίξεις. Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης:

"Μια άκρως επικίνδυνη εξέλιξη όσον αφορά το κουρδικό ΡΚΚ μέσα στην Τουρκία προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην τουρκική κυβέρνηση, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες οι Κούρδοι προωθούνται προς τα δυτικά με κύριο στόχο την πρόσβαση στην θαλάσσια περιοχή της τουρκικής μεσογείου.

Σύμφωνα με επείγουσα αναφορά των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, η οποία «διέρρευσε» στην τουρκική εφημερίδα Sabah, οι δυνάμεις του κουρδικού ΡΚΚ μετά από απουσία τριών χρόνων έχουν κάνει την επανεμφάνιση τους στην περιοχή της οροσειράς Amanos που βρίσκεται στην επαρχία του Hatay, δηλαδή εμπρός από το μεσογειακό λιμάνι της Αλεξανδρέττας κοντά στα συριακά σύνορα.

Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την προώθηση των Κούρδων στην πλευρά της Συρίας από τα ανατολικά προς τα δυτικά, δηλαδή προς την κατεύθυνση της Μεσογείου, προκαλούν την αίσθηση στους Τούρκους ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας ενός διαδρόμου υπό κουρδικό έλεγχο επικοινωνίας του βορείου κουρδικού Ιράκ με την Μεσόγειο και από την συριακή, αλλά και από την τουρκική πλευρά των τουρκοσυριακών συνόρων.

Όπως αναφέρεται, η επανεμφάνιση των Κούρδων στην περιοχή της Αλεξανδρέττας επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι μέσα στις τρεις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει τρεις πολεμικές επιχειρήσεις εκ μέρους των Κούρδων στην περιοχή. Οι Τούρκοι πιστεύουν ότι ήδη δρουν στην περιοχή τρεις ένοπλες ομάδες Κούρδων με σύνολο περίπου 55 Κούρδοι κομάντος.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι στην Άγκυρα υπάρχει η πεποίθηση πως το όλο κουρδικό σχέδιο δημιουργίας κουρδικής ζώνης προς την Μεσόγειο υποστηρίζεται και από τους Αμερικανούς, καθώς όλες οι τουρκικές πληροφορίες συντείνουν στο ότι οι Αμερικανοί εξοπλίζουν συνεχώς τα ένοπλα κουρδικά τμήματα. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την ανακάλυψη στα χέρια δυο ενόπλων Κούρδων που αιχμαλωτίστηκαν από τις τουρκικές δυνάμεις εκρηκτικά τύπου C4, ένα υλικό που βρίσκεται σε νατοϊκά στρατόπεδα.

Όλα αυτά δικαιολογούν και την μεγάλη συγκέντρωση τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στα σύνορα με την Συρία, καθώς αυτή την στιγμή για την Άγκυρα ο μεγάλος κίνδυνος δεν είναι ο Άσαντ αλλά οι Κούρδοι, που προωθούνται συνεχώς στην περιοχή, εξέλιξη που έχει θορυβήσει έντονα την τουρκική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία.

Ίδωμεν!"

Πηγή: http://voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/29051-vomva-oi-koyrdoi-dialyoun-tin-tourkia-ftanoun-stin-mesogeio.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (9 Ιουλίου)
  • 1651: Ο βενετικός στόλος συντρίβει τον τουρκικό, σε ναυμαχία μεταξύ Πάρου, Φολέγανδρου και Νάξου.
  • 1771: Οι Τούρκοι θανατώνουν στην Αθήνα τον νεομάρτυρα Μιχαήλ Μπακνανά.
  • 1906: Αλβανίζοντες και οπαδοί της ρουμανικής προπαγάνδας δολοφονούν σε ενέδρα τον Μητροπολίτη Κορυτσάς Φώτιο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved