Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Δείτε πως παρέδωσαν οι πολιτικοί προδότες την Εθνική μας κυριαρχία κάτω από το ...άγρυπνο βλέμμα του ΝΑΤΟ! Οι τούρκοι παραβίασαν την Ελληνική υφαλοκρηπίδα ανοιχτά των Ψαρών! (Φώτο-Βίντεο)

28 Μάρ, 22:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Τουρκικό ωκεανογραφικό συνοδεία πολεμικών πλοίων παραβιάζει την ελληνική υφαλοκρηπίδα ανοιχτά των Ψαρών!

“Aμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για το λεγόμενο «προσφυγικό» η τουρκία εξέδωσε άλλη μια ΝΑVTEX, την υπ’ αριθμ. 226/16, με την οποία στέλνει το υδρογραφικό-ωκεανογραφικό πλοίο ÇESME (Α-599) για έρευνες από 21 Μαρτίου έως 8 Απριλίου 2016 στο Κεντρικό Αιγαίο δεσμεύοντας περιοχή που βρίσκεται εντός των μονίμων πεδίων βολής ΨΑΘΟΥΡΑΣ και ΑΝΔΡΟΥ της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Μόνο που τώρα δεν έμεινε στα λόγια αλλά προχώρησε σε πράξεις και μαζί με το Τσεσμέ έστειλε και την φρεγάτα του τουρκικού Ναυτικού Gaziantep σε μια ολοφάνερη επιθετική ενέργεια κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας!

Όλα αυτά, βεβαίως, συμβαίνουν κάτω από το… άγρυπνο βλέμμα του ΝΑΤΟ, το οποίο έχει καταλάβει με την άδεια της κυβέρνησης (και όχι της Βουλής, όπως προβλέπει το Σύνταγμα) το κεντρικό Αιγαίο. Η παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας και του διεθνούς δικαίου γίνεται δίπλα ακριβώς στη ναυαρχίδα της νατοϊκής αποστολής και ο οργανισμός δεν λέει λέξη.

Άδικο, όμως, να κατηγορούμε μονάχα τους νατοϊκούς, οι οποίοι διαχρονικά χάιδευαν την τουρκία και συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις στιγμές δυστυχίας του Ελληνισμού. Πρώτιστα η ευθύνη πέφτει στους κυβερνώντες, οι οποίοι επίσης συναινούν δια της σιωπής τους σε αυτή την πρωτοφανή επιθετική ενέργεια εκ μέρους της τουρκίας” καταγγέλει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της..






  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1821
    Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν και πυρπολούν το Σάλεσι. Στην Σμύρνη ο τουρκικός όχλος προβαίνει σε άγριες σφαγές Ελλήνων.
  • 1943
    Το ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει εχθρικά πλοία, χρησιμοποιώντας τορπίλες, στο λιμάνι του Γυθείου.

Φίλοι - Συνεργάτες