ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! 3ο Βαλκανικό Πόλεμο προβλέπει η CIA!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 17 Μαϊου 2015, 16:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Επίθεση εντός των επόμενων 20 ημερών σχεδιάζουν τρομοκράτες του UCK.

Στο επίκεντρο της ανησυχίας στα Βαλκάνια εξακολουθεί να βρίσκεται η αιματηρή σύγκρουση αστυνομικών δυνάμεων της ΠΓΔΜ με ομάδα ενόπλων Αλβανών στην πόλη Κουμάνοβο καθώς η ανάδειξη περιφερειακού αλβανικού κινδύνου, ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να λάβει και ισλαμιστικό πρόσημο.

Η ετοιμότητα των χωρών της Βαλκανικής που επηρεάζονται κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να λειτουργήσουν ως ανάχωμα αλβανικού επεκτατισμού και του σχεδίου της «Μεγάλης Αλβανίας».

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερους προβληματισμούς είναι πως η Δύση από την πλευρά της, αρνούμενη να καταδικάσει τη σύγκρουση στο Κουμάνοβο ως τρομοκρατικό χτύπημα, εφαρμόζει διπλά μέτρα και σταθμά και εν τέλει υποθάλπει τον αλβανικό εξτρεμισμό. Η αποκάλυψη πως οι Αρχές των Σκοπίων είχαν ειδοποιηθεί περί δράσης εγκληματικής ομάδας και αγνόησαν τις προειδοποιήσεις προκειμένου να προκαλέσουν θέμα αλβανικής τρομοκρατίας ως αντιπερισπασμό στην ενδοσλαβική πολιτική κρίση, δεν κάμπτει την εμπεδωμένη πεποίθηση ότι το Κουμάνοβο συνιστά ένδειξη «κλιμάκωσης της αλβανικής απειλής»:

Οι τελευταίες εξελίξεις στα Σκόπια ερμηνεύεται ως οργανωμένη προσπάθεια ανατροπής της Κυβέρνησης Γκρούεβσκι εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας που θέλει τον δικό της άνθρωπο στα Σκόπια, τον Ζόραν Ζάεβ.

Πληροφορίες των σερβικών υπηρεσιών ασφάλειας αναφέρουν ότι οι τρομοκράτες του UCK ετοιμάζουν νέα επίθεση στο Πρέσεβο ενώ έχουν έτοιμα σχέδια διάχυσης της κρίσης σε σερβικό έδαφος, διεισδύοντας από τα σύνορα με την πΓΔΜ κοντά στο Πρέσεβο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ομάδα περίπου 50 ατόμων, βετεράνων του UCK, με ‘βάση’ το Γκίγιανε, στο κεντρικό Κοσσυφοπέδιο, το σχέδιο των οποίων περιλαμβάνει χτυπήματα σε στρατιωτικούς και αστυνομικούς στόχους στην κεντρική Σερβία εντός των επόμενων 20 ημερών.

Το γεγονός είναι γνωστό και σε πολλούς Δυτικούς αξιωματούχους που όμως αποφεύγουν συστηματικά να καταγγείλουν την αλβανική τρομοκρατία και ο λόγος είναι πως τόσο η αλβανική ελίτ όσο και ακραία αλβανικά στοιχεία υπήρξαν πάντα πρόθυμοι να δουλέψουν για τα αμερικανικά συμφέροντα. Εν τω μεταξύ, η ΕΕ κάνει πως δεν βλέπει το πρόβλημα για να μην προκαλέσει την Ουάσιγκτον.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η συνέντευξη του Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου Υπηρεσιών Ασφαλείας της Σερβίας Μόμιρ Στογιάνοβιτς : «Η Μεγάλη Αλβανία συνιστά κίνδυνο ασφαλείας». Εκτιμά ότι ο κίνδυνος να ξεσπάσει κύμα αλβανικής τρομοκρατικής βίας είναι υπαρκτός, σημειώνοντας την σε κάθε περίπτωση ετοιμότητα των σερβικών Αρχών.

Επισημαίνει ότι η περιοχή του Πρέσεβο είναι εν δυνάμει η περιοχή με το υψηλότερο επίπεδο κινδύνου, διότι από εκεί περνάει ο Άξονας Χ ενώ παράλληλος είναι και ο σχεδιασμός του Turkish Stream. Είναι πιθανό οι μεγάλες δυνάμεις να έχουν αποφασίσει να χτυπήσουν τον πιο αδύναμο κρίκο στη διαδρομή του Turkish Stream», δηλαδή την πΓΔΜ, ενώ προειδοποιεί ότι «η Σερβία θα πρέπει να προσέχει μήπως επικεντρωνόμενη στη μάχη για το Κόσοβο-Μετόχια χάσει τη νότια και κεντρική Σερβία». Ερωτηθείς «ποιος ελέγχει τους τρομοκράτες», απαντά: «Είναι κοινό μυστικό ότι οι σχεδιασμοί των ΗΠΑ για τον έλεγχο των Δυτικών Βαλκανίων βασίζονται σε σώματα ενόπλων Αλβανών». Τέλος, εκτιμά ότι, παρά τις φαινομενικές διαφορές τους, «όλοι οι Αλβανοί πολιτικοί ηγέτες δρουν στην πραγματικότητα σαν ένας».

Η αμερικανική CIA για την κατάσταση στα Βαλκάνια υποστηρίζει πως εάν οι ΗΠΑ συνεχίσουν, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Κουμάνοβο, να υποστηρίζουν ανεπιφύλακτα τους Αλβανούς και εάν η Ευρώπη συνεχίσει να αγνοεί τον κίνδυνο του σχεδίου για τη ‘Μεγάλη Αλβανία’, τότε είναι πιθανό να προκληθεί μια ‘Ορθόδοξη Συμμαχία’ των χωρών της Βαλκανικής που θα τεθεί υπό ρωσική προστασία, εξέλιξη η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε έναν τρίτο βαλκανικό πόλεμο.

Αν και κάποιοι να τα θεωρούν υπερβολικά όλα αυτά τα σενάρια, όμως η διαφορά είναι ότι πλέον τα σενάρια άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα, ενώ φυσικά κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει τις πληροφορίες των υπηρεσιών ασφαλείας αλλά ούτε και να αγνοήσει τις προβλέψεις της DIA.

Πηγή: http://voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/20121-eidisi-vomva-3o-valkaniko-polemo-provlepei-i-cia.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (20 Μαϊου)
  • 325: Έναρξη των εργασιών της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου στη Νίκαια.
  • 1067: Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Ι΄ Δούκας. Στο θρόνο ανέρχεται η σύζυγός του Ευδοκία η Μακρεμβολίτισσα.
  • 1821: Οι Χρ. Καψάλης, Αθ. Ραζηκότσικας και Αν. Παπαλουκάς υψώνουν την Ελληνική Σημαία στο Μεσολόγγι και κηρύσσουν την Επανάσταση.
  • 1825: Ο Παπαφλέσσας πέφτει ηρωικά μαχόμενος στο Μανιάκι της Μεσσηνίας.
  • 1828: Ο φιλέλλην Άγγλος Πλοίαρχος Άστιγξ πεθαίνει συνεπεία τραύματος στο λοιμοκαθαρτήριο της Ζακύνθου.
  • 1833: Συνίσταται η Χωροφυλακή για την εμπέδωση της τάξεως και της ασφαλείας στο εσωτερικό της χώρας.
  • 1834: Σύσταση του "Αριστείου Αγωνιστών" με σκοπό την αναγνώριση και βράβευση των υπηρεσιών όσων αγωνίστηκαν κατά την Επανάσταση.
  • 1920: Ολοκληρώνεται η απελευθέρωση της Δυτικής Θράκης από τον Ελληνικό Στρατό.
  • 1941: Αεραποβατική έφοδος των Γερμανών στις περιοχές Χανίων, Ηρακλείου και Ρεθύμνου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved