Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Εντοπίστηκαν οι σοροί των επιβαινόντων του Diamond A42 > ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ DRONE ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014, 18:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Οι σοροί εντοπίστηκαν κοντά στα συντρίμμια, 45 ναυτικά μίλια νότιο-ανατολικά της Λάρνακας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Πρόκειται για τον Κύπριο Αυγουστίνο Αυγουστή, 54 χρόνων, πατέρα τριών παιδιών (δύο ανήλικα και ενός ενήλικα) και το Λιβάνιο Τζιορτζ Οπέκι, 54 χρόνων, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών που βρίσκονται στο Λίβανο.

Γύρω στις μια αναμένεται να καταπλεύσουν στο Λιμάνι Λεμεσού δύο κορβέτες, μια γερμανική και μια βραζιλιάνικη, που θα μεταφέρουν τόσο τις σορούς όσο και τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται ότι στις σορούς θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροψία στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους θα μεταφερθούν από το λιμάνι Λεμεσού στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου οι εμπειρογνώμονες θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διερευνηθούν οι λόγοι για τους οποίους το δικινητήριο κατέπεσε στη θάλασσα.

Αναμένεται επίσης ότι ο Υπουργός Άμυνας θα επισκεφθεί το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) στη Λάρνακα, προκειμένου να ενημερωθεί προσωπικά για τις έρευνες που διεξάγονται.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας του Υπουργείου Συγκοινωνιών, στις 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:04 τοπική ώρα, δικινητήριο αεροσκάφος τύπου Diamond DA42, σε πτήση από το αεροδρόμιο Πάφου προς τη Βηρυτό με δύο επιβαίνοντες, χάθηκε από τα ραντάρ του Κέντρου Ελέγχου Περιοχής Λευκωσίας.

Στις 19:18 το Κέντρο Ελέγχου Περιοχής Λευκωσίας μπήκε σε κατάσταση συναγερμού ειδοποιώντας το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας και ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για εντοπισμό του αεροσκάφους.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved