Σύντομα Διαθέσιμο!
Η Μόσχα απειλεί πως θα ενισχύσει την πολεμική αεροπορία του Άσαντ σε περίπτωση που η Δύση “διευρύνει” τους στόχους της στη Συρία

Η Μόσχα απειλεί πως θα ενισχύσει την πολεμική αεροπορία του Άσαντ σε περίπτωση που η Δύση “διευρύνει” τους στόχους της στη Συρία

Απ’ ευθείας απειλές προς τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ

Άρης Ιχθύς Για το Πολεμικό Ημερολόγιο

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας αποκάλυψαν στο WND , πως σε μυστικές συνομιλίες που είχε η Μόσχα με εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών, χαρακτήρισε απερίσκεπτη και πρόχειρη την εκστρατεία της Κυβέρνησης Ομπάμα κατά του Ισλαμικού κράτους στο Συριακό έδαφος καθώς και πως αποτελεί παραβίαση των διεθνών συμφωνιών όσον αφορά τον έλεγχο στον εναέριο χώρο της Συρίας.



Προειδοποίησε ανοικτά πως θα προβεί σε αντίποινα εάν η Δύση προσπαθήσει σκοπίμως να διευρύνει τους στόχους της με το πρόσχημα της εξόντωσης του Ισλαμικού Κράτους στη Συρίακαι πως καλό θα είναι να εστιάσει στους μαχητές της ISIS παρά να δοκιμάσει να πλήξει οποιοδήποτε στόχο της Συριακής επικράτειας , διότι σε άλλη περίπτωση είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ενισχύσουν την πολεμική αεροπορία του Άσαντ για να μπορέσει να αμυνθεί.

Ρώσσοι διπλωμάτες τόνισαν πως πρέπει να τηρηθούν τα “συμφωνημένα” του περασμένου Σεπτεμβρίου στα οποία με ένα σαρωτικό deal για τον αφοπλισμό του οπλοστάσιου χημικών όπλων της Συρίας , έγιναν και συμφωνίες για τον εναέριο χώρο της Συρίας οι οποίες παραβιάζονται πλέον από την εκστρατία Ομπάμα.

Εκείνη την εποχή, η διεθνής κοινότητα φοβόταν πως ο Άσαντ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα κατά των επιθεωρητών που εκτελούσαν έρευνα στη Συρία.

Αυτός ο φόβος οδήγησε σε μια συμφωνία στην οποία Μόσχα διαβέβαίωσε νιώθωντας σημαντική ευθύνη πως θα διασφαλίσει τον εναέριο χώρο της Συρίας για να αποτραπεί κάτι τέτοιο, δηλαδή να αποτρέψει μία υποτιθέμενη προσπάθεια του Καθεστώτως για ρίψη χημικών.

Οι αξιωματούχοι επιπλέον δήλωσαν πως τόσο ο στρατός της Ρωσίας όσο και του Ιράν βρίσκονται σε επαυξημένη επιφυλακή εν μέσω της τρέχουσας κατάστασης στη Συρία και επαγρυπνούνγια την εξέλιξη της εκστρατείας.

Η Αμερικανική πολεμική αεροπορία και ο λοιπός συνασπισμός κρατών , εδώ και λίγες ημέρες πλήττει στόχους του ISIS στη Συρία κοντά στα Τουρκικά σύνορα καθώς και θέσεις της χωρας στα Ανατολικά.

Η Τουρκία από την μεριά της έχει δυσαρεστήσει τρομερά την Δύση με την χλιαρή αντιμετώπιση του θέματος της εξάπλωσης του Ισλαμικού χαλιφάτου σττη Μ.Ανατολή μιας και ο Ερντογάν δεν φένεται να μπορεί / ούτε και να θέλει να στραφεί εναντίων των μαχητών του ISIS , κάθε άλλο δέ, βγαίνουν στο φώς πληροφορίες πως οι Τούρκικες υπηρεσίες καθ’ εντολή της κυβέρνησης υποθάλπτουν , οργανώνουν , επιστρατεύουν , εκπαιδεύουν και εφοδιάζουν με πολεμικό υλικό το Ισλαμικό Κράτος.

Οι δαίμονες του Ερντογάν πιθανόν να τον φέρουν σε ένα άκρως σοβαρό δίλλημα στο να εξετάσει το ενδεχόμενο να βελτιώσει την “βιτρίνα” του απέναντι στην Εκστρατεία του Ομπάμα βοηθώντας έστω χλιαρά τη Δύση είτε να λειτουργήσει αυτός και η χώρα του σαν ένα ούτως ή άλλως Ισλαμικό κράτος προστατεύοντας το Χαλιφάτο και χειριζόμενος τις “περιφερειακές τρύπες” ενδεχομένως να κλείσει τα στενά του Βοσπόρου σε μία Δεύτερη κάθοδο των Ρώσσων στην Α.Μεσόγειο.

Πράγμα που φένεται πως εάν συνεχιστεί η επιδρομή των Ισλαμοφασιστών στην Συρία με απώτερο στόχο τον κατακερματισμό του Άσαντ , δεν θα αργήσει να συμβεί .

Άρης Ιχθύς : Με ποιόν τρόπο και ποιά πρόφαση θα μπορούσαν να κλείσουν τα στενά του Βοσπόρου στους Ρώσους οι Τούρκοι την επόμενη ημέρα ;

– Η φαντασία σας -είναι καλό- να οργιάσει …
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved