Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
H ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ 12ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ

H ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ 12ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ

Δ Πορφύρης /Π Σταφυλά

Η Ουκρανική Εθνοφρουρά, χρησιμοποίησε 12χρονο παιδί υπό την απειλή εκτέλεσης των γονιών του, για να κατασκοπεύσει με το ποδήλατό του τις θέσεις και τα φυλάκια ελέγχου της Λαικής Πολιτοφυλακής της Νέας Ρωσίας. Μετά την περαίωση της αποστολής, του χορήγησαν με ενδοφλέβια ένεση κάποια ναρκωτική ουσία και το άφησαν ελεύθερο.

Η ιστορία έγινε γνωστή στις 27/10 καθώς την προηγούμενη οι άνδρες της πολιτοφυλακής , βρήκαν το παιδί να περιφέρεται στην περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ, σε κατάσταση μέθης ντυμένο μόνο με ένα λεπτό σακάκι. (politrussia 28/10/14)

Ο μικρός Στας διηγήθηκε στους πολιτοφύλακες, ότι οι γονείς του είχαν πιαστεί όμηροι κατά τη διάρκεια εφόδου της ουκρανικής εθνοφρουράς σε σπίτια στο Κράσνι Λίμαν στις αρχές του μήνα. Είχαν πρόσφατα μετοικήσει από το Ντονέτσκ για μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά όταν οι ουκρανοί έκαναν έλεγχο των χαρτιών και είδαν ότι είχαν έρθει από το Ντόνετσκ, αμέσως τους συνέλαβαν.Οι στρατιώτες χώρισαν το παιδί από τους γονείς. Τον μικρό τον πήγαν στην Avdiyivka και από τότε δεν ξαναείδε τους γονείς του.



Μετά από μέρες, του ανέθεσαν μια μυστική αποστολή υπό την απειλή εκτέλεσης των γονιών του. Με το ποδήλατο έπρεπε να φτάσει έξω από το Ντονέτσκ και να δει που ακριβώς έχουν τοποθετηθεί τα φυλάκια και τα οδοφράγματα για την πρόσβαση στην πόλη. Του επανέλαβαν ότι ή θα εκτελέσει σωστά την αποστολή του ή θα σκοτώσουν τους γονείς του.

Ο Stas πήγε με το ποδήλατο στα εδάφη της Λαικής Δημοκρατία του Ντονέτσκ είδε που είχαν τοποθετηθεί κάποια σημεία ελέγχου (check points) και στη συνέχεια επέστρεψε με τα “νέα” στους «ανωτέρους» στην Avdiyivka.

Μετά, όπως διηγήθηκε στους άνδρες της Πολιτοφυλακής, του έβαλαν μια βελόνα στο δεξί χέρι και μετά άρχισε να τα βλέπει όλα θαμπά και να έχει πονοκέφαλο, ενώ ο καρπός του και η παλάμη του έγιναν μπλε. Κατόπιν τον ελευθέρωσαν και άρχισε να περιπλανιέται, -δεν θυμάται για πόσο- μέχρι που βρέθηκε πάλι στα εδάφη του Ντονέτσκ, όπου οι Νεορώσοι το εντόπισαν να περπατάει σε εξαντλημένο και κακοντυμένο.

Η ιστορία του Stas, δεν είναι μοναδική σύμφωνα με τον διοικητή τάγματος της Πολιτοφυλακής με την κωδική Givi. Ψάχνουν να στρατολογήσουν μικρά παιδιά γνωρίζοντας ότι η πολιτοφυλακή δεν θα τα χτυπήσει και μετά την αποπεράτωση της αποστολής τους δίνουν ναρκωτική ουσία για να μην αισθάνονται την πείναι και την κόπωση και τα παρατάνε ….

Το αγόρι βρίσκεται υπό την προστασία της πολιτοφυλακής και των στρατιωτών της Νέας Ρωσίας οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μάθουν για την τύχη των γονέων του Stas, και μετά να τους διασώσουν από την αιχμαλωσία. (lifenews 28/10/14)

“Το αγόρι θα παραμείνει στην πολιτοφυλακή, σαν γιος του τάγματος. Εδώ, υπό την επίβλεψη των γιατρών, το παιδί θα είναι σε ασφάλεια και ικανό να πηγαίνει στο σχολείο“, δήλωσε ο Givi.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved