ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Η Ρωσική αεροπορία σε εικονική επίθεση! Στόχος αμερικανικό και τουρκικό πλοίο!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, 15:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Μαχητικά αεροσκάφη πολλαπλού ρόλου Su-30, μαζί με βομβαρδιστικά Su-24, στοχοποίησαν τις κινήσεις των πολεμικών πλοίων του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα, στα πλαίσια «άσκησης» υλοποίησης εικονικών επιθέσεων, αναφέρει το ρωσικό αμυντικό πόρταλ Sputnik.

Τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Su-30 και ta βομβαρδιστικά Su-24 πραγματοποίησαν εικονική επίθεση σε δύο πλοία του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα, για να δοκιμάσουν τα συστήματα των αεροσκαφών τους, δήλωσε πηγή στην ναυτική βάση της Σεβαστούπολης, στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

«Τα πληρώματα αυτών των νατοϊκών πλοίων αναμφίβολα δεν γνώριζαν ότι « πραγματοποιούσαμε» εναέριες ασκήσεις. Αλλά το όλο σκηνικό δίνει την δυνατότητα στους πιλότους μας να αποκτήσουν εμπειρία σε ελιγμούς, κατά την φάση της διεξαγωγής «εναέριας αναγνώρισης» τόσο στην περιοχή των συστημάτων αεράμυνας των πολεμικών πλοίων, όσο και εκτός της περιοχής τους», δήλωσε Ρώσος αξιωματικός.

Στην «ρωσική « άσκηση», εικονικής επίθεσης, «συμμετείχαν» το αμερικανικό καταδρομικό USS Vicksburg και η τουρκική φρεγάτα TCG Turgutreis, που βρίσκονται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας. Συγκεκριμένα, τρία αεροσκάφη Su-30 και τέσσερα βομβαρδιστικά αεροσκάφη Su-24 εκτέλεσαν πτήσεις επιτήρησης πάνω από αυτά τα πλοία από την αεροπορική βάση Novofedorovka.

«Οι Πιλότοι μας είναι πρώτα απ “όλα, πραγματοποίησαν τον εντοπισμό των κλάσεων των πλοίων του ΝΑΤΟ, και την παρακολούθηση των εργασιών που επιτελούν στην θάλασσα κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους», δήλωσε Ρώσος ανώτατος αξιωματικός του ναυτικού.

Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας ξεκίνησε την παραλαβή μαχητικών αεροσκαφών Su-30 τζετ το 2014, μετά την επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία. Το USS Vicksburg είναι η ναυαρχίδα της νατοϊκής μόνιμης ΝΑΥΤΙΚΗΣ δύναμης 2.



Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, οι Ρώσοι απέστειλαν «μήνυμα» στην Άγκυρα για τις προθέσεις τους όσο αφορά την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Το Κρεμλίνο θεωρεί αυτήν την περιοχή, ως καθαρά ρωσικού πολεμικού ενδιαφέροντος, και το επιδεικνύει προς πάσα κατεύθυνση.

Επίσης το μήνυμα στην Άγκυρα συμπεριλαμβάνει και την πιθανή τουρκική στρατιωτική συμμετοχή στην μόνιμη δύναμη ταχείας επεμβάσεως στις βαλτική.

Η κατάσταση αρχίζει να εισέρχεται σε ένα δύσκολο και συνάμα επικίνδυνο στάδιο, στο οποίο δεν υπάρχουν «στρατιωτικές ασκήσεις», ούτε «εναέριες αναγνωρίσεις» αλλά κανονικές πολεμικές επιχειρήσεις με «πολλαπλά μηνύματα», καθώς και με την πιθανότητα «λάθους».

Η Ρωσία αμφισβητεί καθαρά την παρουσία νατοϊκών πλοίων στην Μαύρη Θάλασσα
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (6 Μαρτίου)
  • 838: Αποκεφαλισμός στρατηγών, αξιωματικών και οπλιτών του βυζαντινού στρατού από τους Άραβες στο Αμόριο της Φρυγίας.
  • 1863: Η Εθνική Συνέλευση εκλέγει Βασιλέα της Ελλάδος τον Γεώργιο, δευτερότοκο γιο του πρίγκιπος Χριστιανού της Δανίας.
  • 1919: Το Ελληνικό Σώμα στην Μεσημβρινή Ρωσία διεξάγει σκληρούς αγώνες προ της Οδησσού.
  • 1941: Ο Ελληνικός Στρατός ενισχύει τις θέσεις του στο μέτωπο της Τρεμπεσίνας.
  • 1943: Μάχη του Φαρδυκάμπου στην περιοχή της Σιάτιστας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved