Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Η ΠΑΝΑΓΙΑ μας όχι μόνο δεν θα τους δώσει τα νησιά του Αιγαίου αλλά θα τους πάρει και την ΠΟΛΗ (Βίντεο)

9 Απρ, 12:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Γράφει o Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τι νομίζεται ότι μόνο ο Σουλτάνος Ερντογάν είναι ο κακός;

Σχεδόν όλο το σινάφι της τουρκικής ελίτ έχει κυριαρχικές βλέψεις στα νησιά του Αρχιπελάγους μας ΑΙΓΑΙΟΥ.

Η υφηγήτρια δρ. Sevtap Demirci, η οποία ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου (πρώην Robert College) σε ερώτηση που της διατυπώθηκε σχετικά με την χρονική διάρκεια ή την λήξη της συνθήκης της Λωζάνης το 1923 μεταξύ των άλλων της ¨ξέφυγαν¨ και τα παρακάτω που είναι σήμερα τόσο γεωπολιτικά επίκαιρα.

¨Η κ. Demirci δήλωσε στο Odatv (5/4) τα εξής:

Η κ. Demirci απαντώντας στο ερώτημα για το ζήτημα των Νησιών του Αιγαίου τόνισε:

“Όντως ο Ισμέτ Πασα κατηγορείται επειδή άφησε τα νησιά στα χέρια των Ελλήνων.

Όσοι τα λένε αυτά παρακαλώ να ερευνήσουν πότε χάσαμε τα νησιά.

Η Τουρκία αποδέχθηκε το καθεστώς που ήδη ίσχυε στα νησιά του Αιγαίου.

Θα με ρωτήσετε οι τούρκοι δεν αγωνίστηκαν, δεν πάλεψαν για τα νησιά; Μήπως δεν προσπάθησαν αρκετά; Μπορεί.

Σε μια συμφωνία , όμως, δίνεις και παίρνεις. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να παίρναμε τα πάντα.

Να μη δίναμε τη Μοσούλη και τα νησιά.

Τότε, είχαμε άλλες προτεραιότητες.

Κινδύνευε η ανεξαρτησία της χώρας, υπήρχε το καθεστώς των διομολογήσεων που έπρεπε να αρθεί. Αυτά ήταν σημαντικότερα ζητήματα την εποχή εκείνη.”

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ http://www.militaire.gr/

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 7.4.16

Τι ωραία που μας αποκαλύπτει η ακαδημαϊκός το μόνιμο στρατηγικό σχεδιασμό των γειτόνων.

¨Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να παίρναμε τα πάντα.

Να μη δίναμε τη Μοσούλη και τα νησιά. ¨

Και μας μεταφέρει με τα λεγόμενα της στο σήμερα μήπως και στο παρά πέντε ανανήψουν κάποιοι τουρκολάγνοι δικοί μας από τον ¨ βαθύ χειρουργικό λήθαργο¨.

Την μεν Μοσούλη και τα πετρέλαια της πρόκαμαν να την πάρουν για λίγο πρόσφατα με τα αποπαίδια τους τζιχαντιστές.

Και όταν είδαν ότι δεν τους παίρνει λόγω των ανηλεών ρωσικών βομβαρδισμών , πήραν του ίδιους δολοφόνους τζιχαντιστές και αφού τους μεταμφίεσαν σε πρόσφυγες με πλαστά διαβατήρια Συρίας, άλλους τους έστειλαν στην Ευρώπη για να την τρομοκρατήσουν και άλλους τους εξαπέστειλαν στα νησιά του Αιγαίου για να εγκλωβιστούν επίτηδες ώστε να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους στόχους.

Και τώρα αυτούς τους μεταμφιεσμένους σαν πρόσφυγες τζιχαντιστές που είναι ανακατεμένοι μέσα στο ανθρώπινο ποτάμι της προσφυγιάς έρχεται να τους « ευλογήσει» μαζί με τους άλλους λαθρομετανάστες ο μεγάλος γεωπολιτικός μαέστρος Πάπας.

Σε λίγες μέρες όλα τα φώτα της παγκόσμιας επικαιρότητας θα είναι στραμμένα στην Αγιοτόκο Λέσβο λόγω της επίσκεψης βαρέων πνευματικών κεφαλών.

Όμως το νησί αυτό του Αιγαίου έχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια με τα ματωμένα συναξάρια των Αγίων του μονίμως στραμμένα τα ΦΩΤΑ του ΟΥΡΑΝΟΥ.

¨την πρόσεξα καλά στο πρόσωπο και κατάλαβα ότι ήταν η Παναγία. Σκέφτηκα αμέσως να την ρωτήσω για την Εικόνα της. Δεν πρόλαβα να ανοίξω το στόμα μου και αποκρίνεται από μόνη της¨

¨- Όσο για την Εικόνα μου που ζητάτε, είναι μέσα στο Ιερό. Στο Ιερό ήταν και η άλλη Εικόνα μου που είχαν φέρει οι καλόγηροι, όταν ήλθαν στη Λέσβο από την Θράκη και την είχαν κρυμμένη στον κόρφο τους για να την φυλάξουν. Πότε ο ένας την έκρυβε και πότε ο άλλος.

Όταν την βρείτε, στην κρύπτη που βρίσκεται τώρα και είναι καλώς τακτοποιημένη και φυλαγμένη, θέλω να ψάλετε τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.

Εδώ πάνω στις Καρυές μαρτύρησαν για την Πίστη στον ΧΡΙΣΤΟ και για την Πατρίδα¨ σελ.387

Πηγή ¨ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΝΕΟΦΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ Α΄ ΤΟΜΟΣ έκδοση 2013 Μητροπολίτου Γουμενίσσης Δημητρίου

Στις 13 Απριλίου του 2015 αρθρογραφούσαμε

¨Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ εδώ και πολύ καιρό ¨τα έχει βάλλει¨ με το ψευτορωμαίικο ( τους τοκογλύφους και τους τούρκους) μέσω των Ρωμιών Αγίων ΤΗΣ.

Αψευδής μάρτυρας το καινοφανές και Αναστάσιμο Συναξάρι των Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον αγιοποτισμένο λόφο των Καρυών στην Θερμή της νήσου Λέσβου που διαλαλεί το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Ρωμαίικης καρδιάς όπου γης.

Ο Συστρατιώτης και ο Πρωτοκορυφαίος σε αυτήν την διαχρονική πάλη για την Πνευματική Λευτεριά της Πατρίδας μας ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ βροντοφωνάζει… Το Έθνος στον Ουρανό Ηγέρθη

και εδώ κάτω Εξανέστη. Ο Άγιος Ραφαήλ ¨δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις ¨ στο ψευτορωμαίικο και τους τοκογλύφους του, την ορισμένη από τον ΚΥΡΙΟ ώρα θα τους ανοίξει την πόρτα ,

θα τους πετάξει έξω από τα ¨χωρικά ύδατα της Ρωμιοσύνης¨… καλώντας μας με το ¨ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ..το Έθνος στον Ουρανό Ηγέρθη( δηλ. οι προσευχές των προγόνων μας) και εδώ κάτω Εξανέστη ( δηλ. αγανάκτησε σφόδρα )…¨

Η πόρτα εξόδου στις στιγμές που βιώνουμε είναι ήδη ανοικτή… ¨την κλωτσιά¨ αναμένουμε από την τρέχουσα επικαιρότητα.

Όμως ο Άγιος Ραφαήλ ¨ δεν παίζει και κλωτσάει δυνατά¨…

Μνήμη δικαίου μετ εγκωμίων… στον πρώτο Οσιομάρτυρα της Ρωμιοσύνης και απλανή οδηγό της Ανάστασης του Έθνους μας. Της Ιθάκης τον Γόνον και της Λέσβου το καύχημα… Το καλύτερο δώρο του Ουρανού στις μέρες μας είναι το συναξάρι αυτού του ΑΓΙΟΥ που έγινε το πιο σπουδαίο κομμάτι της καρδιάς πολλών συνανθρώπων μας που δέχθηκαν την ευεργετική παρουσία ΤΟΥ στις πονεμένες ζωές τους.¨

Όλα αυτά θα γίνουν και θα είναι καύχημα μας τώρα που η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ετοίμασε κατάλληλα στο πρόσωπο των ομόδοξων Ρώσων τον γεωπολιτικό εκτελεστή της μουσικής σύνθεσης.

¨το πάρσιμο της ΠΟΛΗΣ από το Ξανθό Γένος¨¨το πάρσιμο της ΠΟΛΗΣ από το Ξανθό Γένος¨

ΓΙΑ να μπορέσουν τα Ελληνόπουλα να ψέλνουν ελεύθερα εσαεί τον ΕΘΝΙΚΟ μας ΥΜΝΟ μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μαζί με ΤΩ ΥΠΕΡΜΑΧΩ.Εθνικός Ύμνος μέσα στην Αγιά Σοφιά Greek anthem in Hagia Sophia

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 1034
  Θάνατος του Ρωμανού Γ΄ Αργυρού. Ο Μιχαήλ Δ΄ ο Παφλαγών ανέρχεται στον θρόνο.
 • 1821
  Ο Νικόλαος Ράπτης επιτίθεται στο λιμάνι της Μήλου εναντίον τουρκικών πλοίων και τα κυριεύει.
 • 1897
  Η 4η Ελληνική Ταξιαρχία αναγκάζεται να συμπτυχθεί προς τον Αμπελώνα Τυρνάβου.
 • 1914
  Οι Μεγάλες Δυνάμεις απαιτούν την εκκένωση της Βορείου Ηπείρου, της Ίμβρου, της Τενέδου, του Καστελλόριζου και της νήσου Σάσωνος.
 • 1941
  Ελληνοβρετανικές δυνάμεις αποκρούουν σφοδρές γερμανικές επιθέσεις στην περιοχή Βεύης-Κλειδί της Φλώρινας. Βυθίζεται κοντά στον Καφηρέα, από γερμανικό βομβαρδιστικό, το πλωτό νοσοκομείο "Αττική".

Φίλοι - Συνεργάτες