ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Ιρανός Αξιωματούχος: «Μπορούμε να καταστρέψουμε το Τελ Αβίβ μέσα σε 10 λεπτά»

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015, 15:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ένας από τους ηγέτες των Φρουρών της Επανάστασης, ο Mujtaba Al –Nour δήλωσε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου ότι, «το Ιράν μπορεί να καταστρέψει το Τελ Αβίβ μέσα σε 10 λεπτά, σε περίπτωση που το Ισραήλ κάνει το «λάθος», με κάποια εντυπωσιακή αεροπορική επιχείρηση εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν.

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα «Arutz Sheva», η ανακοίνωση του Ιρανού αξιωματούχου, πραγματοποιήθηκε μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής του ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών Avigdor Lieberman, σύμφωνα με τις οποίες το Ισραήλ είναι έτοιμο να «περάσει από τα λόγια στα έργα», μέσω μιας εντυπωσιακής στρατιωτικής επιχείρησης εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν.

«Αν οι Σιωνιστές ήταν σίγουροι ότι θα κέρδιζαν τον πόλεμο εναντίον μας, θα τον είχαν ήδη ξεκινήσει, όμως, δεν μπορούν να το κάνουν, και έτσι το μόνο που κάνουν είναι να απειλούν», δήλωσε ο Ιρανός διοικητής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ιρανικό οπλοστάσιο περιλαμβάνει βαλλιστικούς πυραύλους που μπορούν να χτυπήσουν το ισραηλινό έδαφος, μέσα σε α 6-7 λεπτά, δηλαδή, πριν προλάβει να αντιδράσει το Ισραήλ.

Αυτή η δήλωση, αποκαλύπτει το υπάρχον πρόβλημα της σύναψης μιας πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν, το οποίο, σύμφωνα και με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από τις αρχές του πυρηνικού του προγράμματος, έχει αυξήσει την πυρηνική ικανότητα κατά 19 φορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Τεχεράνη, αν και βρίσκεται σε διαδικασία συμβιβασμού με τις «έξι» χώρες για τα πυρηνικά της, αν ακολουθήσει την πολιτική του Mujtaba Al –Nour, θα μετακινηθεί αυτόματα από τα λόγια στην πράξη, και θα προβεί σε «απονενοημένο διάβημα», εναντίον του Ισραήλ.

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, η ισραηλινή πολιτική ηγεσία έχει πραγματοποιήσει κατά καιρούς δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες είναι πολύ πιθανή μια «κεραυνοβόλα» αεροπορική επίθεση στις ιρανικές εγκαταστάσεις. Ο λόγος έχει να κάνει με την πρόοδο του Ιράν στον εμπλουτισμό του ουρανίου, και στην δυνατότητα κατασκευής πυρηνικών όπλων.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα στον μήνα Μάρτιο να έχουμε εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα, οι οποίες θα ταρακουνήσουν ολόκληρη την Μ.Ανατολή.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστευέτε ότι με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για την χώρα μας;;;:
Σαν Σήμερα (25 Φεβρουαρίου)
  • 1826: Ο Χουσεΐν Μπέης καταλαμβάνει μετά από 3ήμερο αγώνα την νησίδα "Βασιλάδι", προπύργιο του Μεσολογγίου.
  • 1833: Συγκροτείται Ελληνικός Τακτικός Στρατός, αποτελούμενος από Πεζικό, Ιππικό, Πυροβολικό και Μηχανικό.
  • 1913: Το Απόσπασμα Αχέροντα απελευθερώνει το Νεοχώρι και την κωμόπολη Φιλιάτες από τους Τούρκους.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved