Κερδίθηκε η Μάχη για το... πουλόβερ του φαντάρου!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Ξαναρχίζει, η διάθεση πουλόβερ στους νεοσυλλέκτους μετά τα τραγελαφικά που είχαν συμβεί με την ...κοινή γκαρνταρόμπα που είχε δημιουργηθεί σε κάθε μονάδα, για λόγους οικονομίας. Ταυτόχρονα το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε ότι έχουν γίνει περικοπές σε είδη ενδύσεως των νεοσυλλέκτων, κυρίως αθλητικά.

Πότε θα γίνει η διανομή

Το ΓΕΣ υποσχέθηκε ότι η χορήγηση πουλόβερ στους νεοσύλλεκτους θα ολοκληρωθεί έως τα μέσα της εβδομάδας. Με αφορμή όμως δημοσίευμα σχετικά με τα υλικά που χορηγούνται στους νεοσύλλεκτους οπλίτες, γνωστοποιήθηκε επίσης ότι:

- Η χορήγηση σαγιονάρων έχει ανασταλεί από το Μάιο του 2012, αθλητικών ειδών από τον Δεκέμβριο 2012 και ο αριθμός των χορηγούμενων πετσετών έχει μειωθεί σε ένα τεμάχιο ανά είδος (προσώπου, λουτρού, ποδιών) από τον Δεκέμβριο 2012.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι τα τζάκετ όπως και οι σάκοι αποθήκευσης παραδίδονται στην απόλυση και επαναχορηγούνται μετά από απολύμανση /καθαρισμό.
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1915: Ισχυρή αγγλογαλλική ναυτική μοίρα καταλαμβάνει τη Μήλο.
  • 1940: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Λεσκοβίκι και την Κορυτσά και καταλαμβάνει τους ορεινούς όγκους Μόροβα και Ιβάν.
Τελευταία Άρθρα
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet