Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΔΙΑΨΕΥΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 18 Νοεμβρίου 2014, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Την ώρα που τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως παρενοχλήθηκε ψαράς από σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής, οι ίδιες οι φωτογραφίες που επικαλούνται προς «επιβεβαίωση» της ιστορίας τους έρχονται να τους διαψεύσουν.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως Τούρκος ψαράς παρενοχλήθηκε απο σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής και προκειμένου να προστατευτεί απο τους Έλληνες έσπευσε στην περιοχή… υποβρύχιο σε βοήθεια του!

Πλην όμως οι φωτογραφίες που παρουσιάζουν οι ίδιοι οι Τούρκοι αποδεικνύουν πως δεν υπήρχε κανένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο σημείο αλλά το σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού ΠΠΚ Δίοπος ΑΝΤΩΝΙΟΥ P-286 (πρώην Ρ-29) το οποίο λόγω μεγέθους προφανώς εξέλαβαν ώς σκάφος του Λιμενικού οι Τούρκοι.

Τα δύο σκάφη, το υποβρύχιο που ήταν σε ανάδυση και το ΠΠΚ Αντωνίου κινήθηκαν δε παράλληλα και όχι κατα μέτωπο, το καθένα στα δικά του χωρικά ύδατα όπως σημειώνουν αξιωματικοί του ΓΕΝ που και οι ίδιοι εμφανίζονται έκπληκτοι με την τουρκική εφευρετικότητα στην δημιουργία ιστοριών που καλλιεργούν την ένταση εκεί που δεν υπάρχει. Σημειώνουν δε πώς η ιστορία με την… κλήση υποβρυχίου «άμεσης δράσης» είναι κάτι που παγκοσμίως δεν συμβαίνει για προφανείς λόγους.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (2 Δεκεμβρίου)
  • 1823: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μονρόε προτείνει στο Αμερικανικό Κογκρέσσο την αποστολή αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved